Ultima oră
VIDEO | FC Voluntari - Hermannstadt 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Echipele de start VIDEO | FC Voluntari - Hermannstadt 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Echipele de start
Barcelona, decizie finală cu privire la rămânerea lui Xavi pe banca tehnică Barcelona, decizie finală cu privire la rămânerea lui Xavi pe banca tehnică
Irina Begu a revenit cu dreptul după accidentare! S-a calificat în semifinale la turneul Megasaray Hotels Open din Antalya Irina Begu a revenit cu dreptul după accidentare! S-a calificat în semifinale la turneul Megasaray Hotels Open din Antalya
Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!

”Şi voi îl credeţi? Eu ştiu de ce a declarat el aşa”. Gigi Becali i-a dat replica nepotului Vasile Geambezi

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 22 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21028396/1/bec.jpg

Dinamo va juca luni, 27 februarie, primul meci oficial din 2023. Unirea Constanţa, codaşa ligii secunde, se va duela cu echipa condusă de Ovidiu Burcă. 

Vasile Geambazi, omul care patronează echipa, a anunţat că Unirea Constanţa va continua sezonul din Liga 2, după ce a legitimat 12 jucători. În cazul în care s-ar fi retras, toate rezultatele pe care le-a obţinut ar fi fost anulate.

Gigi Becali a dat replica, după ce nepotul său a anunţat că patronul de la FCSB nu a ajutat formaţia din eşalonul secund.

”Bine, mă! A zis Vasi că eu nu am cheltuit niciun ban acolo? Şi voi îl credeţi? Eu ştiu de ce a declarat el aşa, dar, hai, că nu vreau să vorbesc prea multe despre subiectul ăsta.

E decizia mea şi cu asta basta. Am zis stop şi stop este pentru proiectul ăla. Aia este dacă se supără Vasi şi se chinuie acum să termine campionatul.

El face 45 de ani, are doi copii, e mare tată de acum. Nu îl plângeţi voi pe Vasi că ii e greu să facă acum o altă echipă şi să o ţină în campionat până la final lui fără ajutorul meu.

Ce vreţi să îi fac eu? E treaba lui ce vrea să facă de acum. Să se descurce la Unirea Constanţa cu cine o vrea el!”
a spus Becali, pentru ProSport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele