Ultima oră
Australianul Ange Postecoglou, noul antrenor al celor de la Tottenham Australianul Ange Postecoglou, noul antrenor al celor de la Tottenham
VIDEO | Benzema şi-a luat adio de la Real Madrid. ”A fost o călătorie minunată în viaţa mea” VIDEO | Benzema şi-a luat adio de la Real Madrid. ”A fost o călătorie minunată în viaţa mea”
Fiul lui Narcis Răducan va juca în Superliga, după despărţirea de CSA Steaua Fiul lui Narcis Răducan va juca în Superliga, după despărţirea de CSA Steaua
Karolina Muchova, prima semifinalistă la Roland Garros Karolina Muchova, prima semifinalistă la Roland Garros
Philipp Otele, primul transfer al verii la CFR Cluj. ”S-a antrenat şi a răspuns pozitiv” Philipp Otele, primul transfer al verii la CFR Cluj. ”S-a antrenat şi a răspuns pozitiv”
Plecări în masă de la Leicester, după retrogradarea în Championship Plecări în masă de la Leicester, după retrogradarea în Championship

Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Christian Atsu va fi repatriat în Ghana

Superlig Publicat pe 19 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38114/21023904/1/atsu-1.jpg

Trupul neînsufleţit al fotbalistului Christian Atsu, care a murit în urma cutremurului din Turcia, va fi repatriat duminică în Ghana, a anunţat Ministerul de Externe de la Accra.

Atsu şi-a pierdut viaţa la 31 de ani în cutremurul cu magnitudinea de 7,8 care a lovit Turcia şi Siria pe 6 februarie şi a ucis peste 46.000 de oameni.

După două săptămâni de căutări, cadavrul său a fost găsit, sâmbătă, în ruinele clădirii în care locuia în Antakya. Fratele şi sora jucătorului au fost prezenţi la faţa locului în momentul găsirii.

”Sicriul cu trupul neînsufleţit va fi însoţit de familia sa şi de ambasadorul Ghanei în Turcia la bordul unui zbor Turkish Airlines care va sosi la Accra la ora 19:40 (21.40 - ora României)”, a anunţat ministerul.

Văduva lui Atsu, Marie-Claire Rupio, şi cei trei copii ai lor au participat, sâmbătă, la un omagiu adus jucătorului la Newcastle, unul dintre fostele sale cluburi, înaintea meciului din Premier League cu Liverpool.

Atacantul internaţional ghanez a jucat şi pentru Porto şi Chelsea, înainte de a semna cu Hatayspor în Turcia, în 2022. El jucase ultimul său meci pentru acest club cu o zi înainte de cutremur.

mail-share icon Email
viewscnt

Superlig

Ultimele articole Toate articolele