Ultima oră
Dinamo, sub radiografia lui Vasile Miriuţă: ”Trebuie să vină oameni care se pricep la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV

Dinamo, sub radiografia lui Vasile Miriuţă: ”Trebuie să vină oameni care se pricep la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Bologna - Juventus 3-3. Remontada fabuloasă a ”Bătrânei Doamne” VIDEO | Bologna - Juventus 3-3. Remontada fabuloasă a ”Bătrânei Doamne”
VIDEO | Espanyol - Ovideo 2-1. Catalanii speră la revenirea în La Liga VIDEO | Espanyol - Ovideo 2-1. Catalanii speră la revenirea în La Liga
Zeljko Kopic a făcut anunţul despre viitorul său chiar după partida cu Csikszereda: ”Vreau asta!”

Zeljko Kopic a făcut anunţul despre viitorul său chiar după partida cu Csikszereda: ”Vreau asta!”
Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America
VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult” VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult”

Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Christian Atsu va fi repatriat în Ghana

Superlig Publicat pe 19 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38114/21023904/1/atsu-1.jpg

Trupul neînsufleţit al fotbalistului Christian Atsu, care a murit în urma cutremurului din Turcia, va fi repatriat duminică în Ghana, a anunţat Ministerul de Externe de la Accra.

Atsu şi-a pierdut viaţa la 31 de ani în cutremurul cu magnitudinea de 7,8 care a lovit Turcia şi Siria pe 6 februarie şi a ucis peste 46.000 de oameni.

După două săptămâni de căutări, cadavrul său a fost găsit, sâmbătă, în ruinele clădirii în care locuia în Antakya. Fratele şi sora jucătorului au fost prezenţi la faţa locului în momentul găsirii.

”Sicriul cu trupul neînsufleţit va fi însoţit de familia sa şi de ambasadorul Ghanei în Turcia la bordul unui zbor Turkish Airlines care va sosi la Accra la ora 19:40 (21.40 - ora României)”, a anunţat ministerul.

Văduva lui Atsu, Marie-Claire Rupio, şi cei trei copii ai lor au participat, sâmbătă, la un omagiu adus jucătorului la Newcastle, unul dintre fostele sale cluburi, înaintea meciului din Premier League cu Liverpool.

Atacantul internaţional ghanez a jucat şi pentru Porto şi Chelsea, înainte de a semna cu Hatayspor în Turcia, în 2022. El jucase ultimul său meci pentru acest club cu o zi înainte de cutremur.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superlig

Ultimele articole Toate articolele