Ultima oră
VIDEO | Andrei Cornea şi Marian Enache au cucerit aurul european la canotaj, în proba de dublu vâsle VIDEO | Andrei Cornea şi Marian Enache au cucerit aurul european la canotaj, în proba de dublu vâsle
VIDEO | Oţelul - Hermannstadt 1-0. Gălăţenii s-au impus, după ce au jucat în inferioritate numerică aproape o repriză VIDEO | Oţelul - Hermannstadt 1-0. Gălăţenii s-au impus, după ce au jucat în inferioritate numerică aproape o repriză
Gigi Becali cere desfiinţarea CSA Steaua: „Scoate marca la vânzare!”
Gigi Becali cere desfiinţarea CSA Steaua: „Scoate marca la vânzare!”
Singurul patron din Superliga care l-a felicitat pe Gigi Becali după câştigarea titlului: „Om de calitate” Singurul patron din Superliga care l-a felicitat pe Gigi Becali după câştigarea titlului: „Om de calitate”
Antrenorul echipei Vasco da Gama a fost demis. Modul incredibil prin care a aflat vestea Antrenorul echipei Vasco da Gama a fost demis. Modul incredibil prin care a aflat vestea
VIDEO | Aur european pentru România la dublu rame feminin VIDEO | Aur european pentru România la dublu rame feminin

Simona Halep visează la un nou titlu la Moscova. ”Am fost accidentată în acest sezon şi n-am jucat mult”

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 19 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20435679/1/simona-halep-bianca-andreescu-turneul-wta-28-10-2019.jpg

Simona Halep, locul 19 WTA şi cap de serie numărul 8, s-a calificat în turul al doilea al turneului de categorie WTA 500 Kremin Cup, după ce a învins-o, marţi, cu scorul de 6-1, 6-4, pe rusoaica Anastasia Potapova, locul 68 WTA.

La Palatul Gimnasticii Irina Viner-Usmanova din Moscova, cele două jucătoare au oferit un duel spectaculos al unghiurilor deschise, din care românca a ieşit triumfătoare.

La conferinţa de pe teren, Halep a declarat că nu se gândeşte la un nou titlu în capitala Rusiei, însă a declarat că suprafaţa de joc îi place foarte mult.

"A fost un meci dificil, am jucat şi în Australia în acest an şi a fost un meci disputat. Ştiu că e puternică şi poate lovi mingea tare. Nu e uşor să-i returnezi loviturile, dar am rămas încrezătoare până la final, iar serviciul m-a ajutat mult astăzi.

E greu să mă gândesc la titlu acum. Am fost accidentată în acest sezon şi n-am jucat mult. Orice e posibil, voi lupta pentru fiecare meci şi sper să pot juca cât mai multe aici. Îmi place Moscova, îmi place să joc aici, am amintiri plăcute aici din 2013"
, a declarat Halep, la finalul partidei.

Simona Halep va evolua săptămâna viitoare la Transylvania Open, cel mai important turneu de tenis găzduit de România. Competiţia din Sala Polivalentă din Cluj-Napoca se vede pe Look Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Tenis

Ultimele articole Toate articolele