Ultima oră
Dinamo, sub radiografia lui Vasile Miriuţă: ”Trebuie să vină oameni care se pricep la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV

Dinamo, sub radiografia lui Vasile Miriuţă: ”Trebuie să vină oameni care se pricep la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Bologna - Juventus 3-3. Remontada fabuloasă a ”Bătrânei Doamne” VIDEO | Bologna - Juventus 3-3. Remontada fabuloasă a ”Bătrânei Doamne”
VIDEO | Espanyol - Ovideo 2-1. Catalanii speră la revenirea în La Liga VIDEO | Espanyol - Ovideo 2-1. Catalanii speră la revenirea în La Liga
Zeljko Kopic a făcut anunţul despre viitorul său chiar după partida cu Csikszereda: ”Vreau asta!”

Zeljko Kopic a făcut anunţul despre viitorul său chiar după partida cu Csikszereda: ”Vreau asta!”
Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America
VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult” VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult”

”Sistemul VAR ar trebui să ajute, nu să încurce mai mult”. Final de sezon complicat pentru Toni Petrea

Chindia Târgoviște Publicat de Daian Cutu pe 28 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38240/21109428/1/u-craiova-1948-chindia-targoviste-superliga-superbet-28-04-2023-1.jpg

FCU Craiova a câştigat pe teren propriu, scor 1-0, cu Chindia Târgovişte într-un meci din etapa a 6-a a play-out-ului Superligii.

Toni Petrea are un final de sezon complicat, dâmboviţenii fiind ameninţati cu retrogradarea. Tehnicianul a fost mulţumit de prestaţia contra oltenilor, însă accidentarea lui Perianu a rupt în viziunea sa echilibrul.

”Ne-am descurcat destul de bine, dar a apărut şi acea accidentare a lui Perianu. Sper să fie ok, pentru că şi aşa suntem puţini. Şi în zece oameni am avut câteva ocazii. Nu am avut luciditate şi concentrare. Dacă nu reuşeşti să marchezi, e greu să pleci cu puncte.

Nu ştim, sperăm să ajungem acasă şi să ne refacem cât mai repede, să vedem care e situaţia. Preocuparea mea principală e să refacem jucătorii. Timpul nu e de partea noastră. Sper ca staff-ul medical să mă ajute şi să îi refacă pe câţiva dintre ei. Nu poţi să nu speri până la final. Noi am primit gol după un aut. Căbuz e un portar care se pregăteşte foarte bine, e şi inspiraţia lui. Mă bucur că a apărat penalty-ul, a dat încredere echipei.

(n.r. finalul de meci tensionat) Nu am mai văzut să intre un membru din staff-ul echipei în teren să îi arate arbitrului unde a fost faultul. A fost un moment de uluială şi amuzant pentru mine.

(n.r. erorile de arbitraj) Se greşeşte, vreau să cred că nu sunt intenţionate. Sistemul VAR ar trebui să ajute, nu să încurce mai mult”,
a declarat Petrea, la finele partidei.

FCU Craiova este pe locul 1 în play-out, cu 31 de puncte, în timp ce Chindia se află pe locul 7, cu 22 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt