adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO | Jucătorul dorit în trecut de Gigi Becali la FCSB a făcut spectacol! ”Dubla” reuşită de atacant VIDEO | Jucătorul dorit în trecut de Gigi Becali la FCSB a făcut spectacol! ”Dubla” reuşită de atacant
Dezvăluiri halucinante despre cum merg lucrurile la naţionale. Cătălin Cîrjan: ”A fost supus unor abuzuri şi umilinţe, pentru că nu s-a transferat unde i-au zis” Dezvăluiri halucinante despre cum merg lucrurile la naţionale. Cătălin Cîrjan: ”A fost supus unor abuzuri şi umilinţe, pentru că nu s-a transferat unde i-au zis”
Decizia luată de Daniel Opriţa, după înfrângerea cu Oţelul. ”O să am o discuţie cu conducerea” Decizia luată de Daniel Opriţa, după înfrângerea cu Oţelul. ”O să am o discuţie cu conducerea”
UEFA a sancţionat mai multe cluburi după incidente şi nereguli la meciurile din cupele europene
UEFA a sancţionat mai multe cluburi după incidente şi nereguli la meciurile din cupele europene
EXCLUSIV | Radu Banciu a dat verdictul! Cel mai slab jucător al naţionalei României. ”Este dintr-o generaţie care trebuia să dispară! Nu a făcut absolut nimic” EXCLUSIV | Radu Banciu a dat verdictul! Cel mai slab jucător al naţionalei României. ”Este dintr-o generaţie care trebuia să dispară! Nu a făcut absolut nimic”
VIDEO | Oţelul - CSA Steaua 3-2. Gălăţenii au obţinut o victorie mare, după ce au tremurat serios în a doua parte VIDEO | Oţelul - CSA Steaua 3-2. Gălăţenii au obţinut o victorie mare, după ce au tremurat serios în a doua parte

Şocul hipotermic, cauza decesului lui Bogdan Socol

Special Publicat de Daian Cutu pe 11 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/21014679/1/socol.jpg

Presa sportivă a suferit o pierdere uriaşă. Bogdan Socol a trecut în nefiinţă, vineri, la doar 42 de ani, în urma unui şoc hipotermic. Redacţia Prima Sport exprimă condoleanţe familiei şi prietenilor ilustrului comentator.

Decesul a survenit ca urmare a şocului hipotermic, generat de un antrenament de înot într-un lac îngheţat.

Şocul hipotermic sau hipotermia se manifestă atunci când temperatura corpului scade sub limitele normale. Dacă nu se intervine promt, atunci pot apărea complicaţii seriose, ce pot duce la deces.

Când temperatura corpului scade sub 35 de grade, atunci începe manifestarea procesului de hipotermie. Cea mai severă fază este atunci când temperatura ajunge la sub 28 de grade şi apare coma hipotermică, care din păcate este de cele mai multe ori letală.

Bogdan Socol, mai mult decât un simplu comentator

Bogdan a fost o enciclopedie de sport, dincolo de comentariile sale mereu bine documentate, prin care te capta indiferent dacă meciul era sau nu spectaculos. În paralel, a desfăşurat o vastă activitate publicistă. A scris cinci cărţi: ”Jurnalul unui iubitor de fotbal”, ”100 de fotbalişti legendari”, ”Jurnalul Cupei Mondiale 2018”, ”100 de sportivi legendari” şi ”El Superclasico: O călătorie în inima celui mai fierbinte derby al planetei”. În paralel, cititorii îl puteau găsi si pe bogdansocol.ro.

Ultimul articol de pe site te face să tresari: ”A fost odată un comentator...”. E imposibil de determinat dacă a fost o premoniţie sau doar un nou text scris remarcabil la taste de Bogdan Socol.

”Nu vreau ca această scrisoare de despărţire de presa sportivă să aibă accente dramatice pentru că viaţa merge înainte” a fost încheierea ultimului său articol. Vom ţine cont de sfatul tău, ne vom continua drumul, dar vom păstra vie amintirea ta. Fiecare iubitor de fotbal internaţional are măcar o mică amintire şi astfel vei rămâne viu pentru eternitate.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Special

Ultimele articole Toate articolele