adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO ǀ ”Trebuia să închidem jocul mai repede”. Moruţan a identificat problema în jocul cu Belarus VIDEO ǀ ”Trebuia să închidem jocul mai repede”. Moruţan a identificat problema în jocul cu Belarus
VIDEO ǀ Căpitanul naţionalei a vorbit despre următoarele partidei. ”Presiunea va fi mare în iunie, pentru că avem meciuri in Kosovo şi în Elveţia” VIDEO ǀ Căpitanul naţionalei a vorbit despre următoarele partidei. ”Presiunea va fi mare în iunie, pentru că avem meciuri in Kosovo şi în Elveţia”
VIDEO ǀ Edi Iordănescu are procentaj maxim în startul preliminariilor, dar jocul nu convinge. ”Dacă reuşim să fim mai pragmatici, mă declar fericit” VIDEO ǀ Edi Iordănescu are procentaj maxim în startul preliminariilor, dar jocul nu convinge. ”Dacă reuşim să fim mai pragmatici, mă declar fericit”
Tricolorul care l-a convins pe Gică Popescu: ”E important pentru naţională, e deja un titular” Tricolorul care l-a convins pe Gică Popescu: ”E important pentru naţională, e deja un titular”
VIDEO ǀ Burcă e sincer, după primul gol la echipa naţională. ”E o mândrie pentru mine să îmi reprezint ţara” VIDEO ǀ Burcă e sincer, după primul gol la echipa naţională. ”E o mândrie pentru mine să îmi reprezint ţara”
EXCLUSIV | Gică Popescu şi Florin Răducioiu, nedumeriţi după România - Belarus: ”De neînţeles pentru mine” / ”N-am înţeles nici eu” EXCLUSIV | Gică Popescu şi Florin Răducioiu, nedumeriţi după România - Belarus: ”De neînţeles pentru mine” / ”N-am înţeles nici eu”

Sosesc întăririle la Hermannstadt. ”Va mai veni mâine un mijlocaş, un jucător străin. Am discutat şi despre un fundaş central”

Hermannstadt Publicat de Daian Cutu pe 28 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38239/20997887/1/marius-maldarasanu-1a.png

Universitatea Craiova a învins pe teren propriu, scor 2-0, formaţia FC Hermannstadt, într-un meci la care în tribună a fost prezent fostul mare fotbalist brazilian Rivaldo.

Marius Măldărăşanu a tras concluziile partidei şi a dezvăluit că Hermannstadt va beneficia de noi transferuri. Primul venit urmează să fie un mijlocaş din străinătate.

”Am încercat să jucăm, am avut câteva situaţii. Omul-cheie a fost Butean, dar nu a reuşit să deschidă lactăul. A avut câteva ocazii, dar nu a fost inspirat. Le-am spus în vestiar că am luat 6 puncte din cele 4 meciuri cu echipele care se bat la titlu. Dar eu îmi doresc mai mult!

Va mai veni mâine un mijlocaş, un jucător străin. Am discutat şi despre un fundaş central, dar a căzut afacerea. Suferim şi la nivel de lot, avem probleme. Ăştia suntem, am fost tot noi şi în tur. Acum se vede rău din cauza punctelor pe care nu le mai avem în clasament.

Dar nu vreau să dau în jucători. Cei care intră îşi fac treaba. Cred că am fost neinspirat că l-am ţinut pe Biceanu pe bancă.

Paraschiv nu e un jucător care să dispere după gol. El face exact ce trebuie pentru echipă. Ne-am dori să marcheze, dar el ajută mult. În cazul lui, câştigul este că acum rezistă 90 de minute. În Liga 2 nu rezista atât. Dar, din păcate, efortul e foarte mare pentru el. Problema e că pierde din luciditate”
, a declarat antrenorul sibienilor, la flash-interviuri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Hermannstadt

Ultimele articole Toate articolele