adplus-dvertising
Ultima oră
Angelica Muscalu s-a oprit în preliminarii la platformă, la Campionatul Mondial de nataţie Angelica Muscalu s-a oprit în preliminarii la platformă, la Campionatul Mondial de nataţie
Gabi Enache revine în Casa Liga 1. Cu ce formaţie s-a înţeles Gabi Enache revine în Casa Liga 1. Cu ce formaţie s-a înţeles
FCSB, fără câţiva ”grei” în primul amical al verii FCSB, fără câţiva ”grei” în primul amical al verii
Transfer interesant în Liga 2. CSC 1599 Şelimbăr a adus un fundaş cu multă experienţă de la Rapid Transfer interesant în Liga 2. CSC 1599 Şelimbăr a adus un fundaş cu multă experienţă de la Rapid
Universitatea Craiova a bifat primul transfer al verii. Oltenii îşi întăresc defensiva Universitatea Craiova a bifat primul transfer al verii. Oltenii îşi întăresc defensiva
Sepsi vrea să transfere un mijlocaş de la CFR Cluj. ”Putem să obţinem semnătura lui” Sepsi vrea să transfere un mijlocaş de la CFR Cluj. ”Putem să obţinem semnătura lui”

Spargeri la camerele de hotel ale lui Schwartzman şi Martinez, la Eastbourne. Reacţia lui Martinez

Tenis Publicat pe miercuri, 23:12
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20750049/1/diego-schwartzman.jpg

Doi dintre sportivii care participă la turneul de la Eastbourne, Diego Schwartzman şi Pedro Martinez, au rămas fără câteva obiecte personale de valoare, acestea fiind furate din camerele lor de hotel, relatează The Guardian.

Spargerile au avut loc luni. Poliţia a fost chemată la Hydro Hotel din Eastbourne, unde cei doi sportivi au dat declaraţii.

Când am venit în cameră, mi-am dat seama că nu mai era acolo ceasul meu. M-am uitat prin cameră. Nu era acolo. Când am mers la recepţie ca să anunţ, după 15 minute a venit şi Diego şi a spus acelaşi lucru”, a afirmat Martinez.

A doua zi, Martinez a jucat în turul doi la Easttbourne, împotriva lui Alejandro Davidovich Fokina, meci în care adversarul său a abandonat după două seturi.

A fost dificil. Luni mi se furase ceasul din cameră şi lui Schwartzman i s-au furat de asemenea unele obiecte din camera sa. Avusesem o noapte grea. Nu dormisem. A fost dificil să pregătesc meciul, dar am încercat să mă concentrez doar pe joc”, a explicat Pedro Martinez.

Poliţia a confirmat că au existat două spargeri la hotel, precizând că au fost furate obiecte de valoare, inclusiv ceasuri şi genţi, dar s-au furat şi bani.

Martinez nu se aşteaptă să îşi recupereze ceasul: “Cred că este cam greu. Nu aveau camere de supraveghere pe coridoare. Era un ceas. Îl aveam de un an şi jumătate. L-am cumpărat atunci când am ajuns pentru prima dată în turul trei la Roland Garros. Avea valoare sentimentală, da, pentru că era de acolo. Însă ce pot să fac”, a mai spus sportivul.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele