Ultima oră
VIDEO | Betis - FC Sevilla 1-1. Fără învingătoare în derby-ul andaluz VIDEO | Betis - FC Sevilla 1-1. Fără învingătoare în derby-ul andaluz
Interimarul Dican o duce pe CFR Cluj pe locul doi în Superliga. ”Nu ştiu nimic despre revenirea lui Dan Petrescu” Interimarul Dican o duce pe CFR Cluj pe locul doi în Superliga. ”Nu ştiu nimic despre revenirea lui Dan Petrescu”
VIDEO | ”Am avut o şansă mare”. Mario Camora nu poate trece peste eşecul umilitor din Cupă VIDEO | ”Am avut o şansă mare”. Mario Camora nu poate trece peste eşecul umilitor din Cupă
Adi Mutu, replică dură pentru Tachtsidis! "Nu are minte. Am goluri câte meciuri are el în Italia" | VIDEO EXCLUSIV
Adi Mutu, replică dură pentru Tachtsidis! "Nu are minte. Am goluri câte meciuri are el în Italia" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Fiorentina - Sassuolo 5-1. Formaţia viola s-a descătuşat cu penultima clasată VIDEO | Fiorentina - Sassuolo 5-1. Formaţia viola s-a descătuşat cu penultima clasată
Răsturnare de situaţie! Când începe Dan Petrescu mandatul la CFR Cluj Răsturnare de situaţie! Când începe Dan Petrescu mandatul la CFR Cluj

Specialistul, verdict tranşant în privinţa penalty-ului din care FCSB a învins Farul ǀ EXCLUSIV

FCSB Publicat pe 18 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21318406/1/print-fcsb.png

FCSB s-a impus contra Farului, la Ovidiu, scor 1-0, într-un meci care s-a văzut la Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro, dar graţie unui penalty controversat. Adrian Şut a căzut uşor în careu, în urma unui contact într-un duel cu un adversar, dar Sebastian Colţescu a arătat punctul cu var.

A transformat Darius Olaru, în minutul 58, dar nici măcar cei din camera VAR nu au intervenit şi nu au indicat faptul că faza trebuia măcar revăzută la monitorul de la marginea terenului.

Viorel Moldovan, specialist Prima Sport, a declarat în emisiunea Fotbal Show, de la finalul derby-ului de la Ovidiu, că, din punctul său de vedere, nu trebuia dictată lovitură de la 11 metri.

Un penalty controversat, foarte uşor acordat din punctul meu de vedere. Există contact acolo, dar nu poţi să dai. Mi se pare, totuşi, un penalty dat uşor. Şut simte atingerea, cade ca şi secerat. E mai mult o mângâiere la nivelul picioarelor, dar Colţescu este acoperit de regulament. Dar, totuşi, să oferi un penalty atât de uşor... .

Nu ştiu dacă în Anglia se dădea penalty. E atingere, dar nici la antrenament nu dai aşa ceva! Cred că e acoperit Colţescu, dacă a dat direct penalty, fără să consulte VAR-ul”, a declarat Viorel Moldovan la Prima Sport 1, în emisiunea Fotbal Show.

Faza incriminată

Farul – FCSB 0-1

FCSB a învins în deplasare, scor 1-0, formaţia Farul Constanţa, graţie unui penalty contestat de campioana României.

În finalul primei reprize, Compagno a înscris din pasa lui Ovidiu Popescu, în minutul 45+2, dar golul a fost anulat pentru un ofsaid. În minutul 55 arbitrul Sebastian Colţescu a acordat penalti pentru un contact între Tudor Băluţă şi Adrian Şut, iar Darius Olaru a transformat lovitura de pedeapsă.

Farul a replicat prin lovitura de cap pe lângă poartă, din minutul 60, dar campioana a mai avut un şut pe poartă în minutul 89 din repriza secundă, când Târnovanu a intervenit senzaţional la şutul lui Andronache, şi FCSB s-a impus cu 1-0, păstrându-şi prima poziţie din clasament cu 21 de puncte. Farul a pierdut al cincilea meci şi ocupă poziţia a 11-a, cu 9 puncte.

Echipele de start: 

  • Farul: Aioani - Dussaut, Larie (cpt.), Artean, Kiki - Băluţă, Nedelcu, Grameni - Grigoryan, L. Munteanu, Budescu
    Rezerve: Buzbuchi - Sîrbu, M. Popescu, Boli, N. Popescu, Vînă, Mazilu, Andronache, Sali
    Antrenor: Gheorghe Hagi
  • FCSB: Târnovanu - Pantea, Ngezana, Dawa, Radunovic - Ov. Popescu, Şut, Olaru (cpt.) - Oct. Popescu, Compagno, Fl. Coman
    Rezerve: A. Vlad - V. Creţu, Panţîru, Haruţ, Miculescu, Lixandru, M. Toma, Radaslavescu, Djokovic
    Antrenor: Elias Charalambous
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele