Ultima oră
E gata! Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică! Decizia finală luată de finanţatorul Rapidului E gata! Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică! Decizia finală luată de finanţatorul Rapidului
VIDEO | Mioveni - Csikszereda 3-1! Victorie fără probleme pentru gazde VIDEO | Mioveni - Csikszereda 3-1! Victorie fără probleme pentru gazde
Ana Bogdan a fost eliminată în turul doi la Catalonia Open Ana Bogdan a fost eliminată în turul doi la Catalonia Open
Fără precedent! Unde vor sta suporterii CFR-ului la meciul cu FCSB Fără precedent! Unde vor sta suporterii CFR-ului la meciul cu FCSB
Motivele pentru care Edi Iordănescu nu a semnat prelungirea contractului Motivele pentru care Edi Iordănescu nu a semnat prelungirea contractului
Dinamo, campioană în Superligă! Statistica la care "câinii" nu au adversar Dinamo, campioană în Superligă! Statistica la care "câinii" nu au adversar

”Sper ca jucătorii să fi învăţat ceva din asta”. Dan Petrescu nu se bucură de victoria cu Voluntari

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 24 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20684751/1/petrescu-bun.jpg

FC Voluntari - CFR Cluj a fost un meci extrem de important pentru lupta la titlu. Ardelenii au dat lovitura pe final şi s-au impus cu 1-0. Astfel sparg seria nefastă de două partide la rând pierdute.

Deşi cei de la CFR au obţinut o victorie crucială în lupta la titlu, Dan Petrescu nu se bucură pe deplin. Tehnicianul a punctat faptul că elevii săi putea fi egalaţi la ultima fază, dacă portarul Letica nu reuşea să prindă.

„Cam aşa a fost tot anul nostru 2022. Am primit goluri numai în ultimul minut, iar astăzi era la fel, era Tamaş să marcheze. Nu avem voie să facem asemenea greşeli la acest nivel. Voluntari, în afara ultimei faze, nu a avut nicio ocazie.

Nu putem să facem asemenea greşeli mereu! La ce jucători cu experienţă avem, nu se poate. Noroc că a apărat portarul. Ar fi fost incredibil să primim gol iar la ultima fază. Sper ca jucătorii să fi învăţat ceva din asta.

A început o teamă, chiar dacă ai experienţă. Nu poţi da vina doar pe ghinion. În minutul 92, aveam mingea în aut. O echipă mare ar fi trebuit să ţină de minge.

Am avut penalty în debut, apoi moralul a căzut. Mă aşteptam să avem mai multe ocazii în repriza a doua. Ne-a salvat o fază fixă. E o victorie de moral, aveam nevoie. Acum trebuie să pregătim foarte bine meciul următor.

Jucătorii Voluntariului ne-au creat multe probleme. Ei joacă foarte bine acasă. Au terenul lor aici, fără presiune, tuturor le va fi greu să câştige aici”
, a spus Petrescu, la finele partidei.

Clasamentul play-off-ului este următorul: 1. CFR Cluj – 48 de puncte, 2. FCSB – 43, 3. Universitatea Craiova – 39, 4. FC Voluntari – 30, 5. Farul Constanţa – 28, 6. FC Argeş – 27.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele