Ultima oră
OFICIAL  | Colosul din fotbalul european a anunţat prelungirea jucătorului revelaţie din acest sezon. „Este genul de jucător pe care ni-l dorim” OFICIAL | Colosul din fotbalul european a anunţat prelungirea jucătorului revelaţie din acest sezon. „Este genul de jucător pe care ni-l dorim”
Pe ce pune accentul Denis Alibec înaintea debutului la EURO 2024. „Aş vrea să joc mai mult şi cu siguranţă voi da totul acele minute” Pe ce pune accentul Denis Alibec înaintea debutului la EURO 2024. „Aş vrea să joc mai mult şi cu siguranţă voi da totul acele minute”
A venit sentinţia lui Adrian Ilie! Fostul jucător a fost condamnat la 8 luni de închisoare cu suspendare A venit sentinţia lui Adrian Ilie! Fostul jucător a fost condamnat la 8 luni de închisoare cu suspendare
Ronaldinho este dezamăgit de naţionala Braziliei şi anunţă că nu va urmări meciurile de la Copa America Ronaldinho este dezamăgit de naţionala Braziliei şi anunţă că nu va urmări meciurile de la Copa America
EXCLUSIV VIDEO | Observaţia importantă făcută înaintea debutului la EURO 2024 a României. „Pe noi asta de avantajează” EXCLUSIV VIDEO | Observaţia importantă făcută înaintea debutului la EURO 2024 a României. „Pe noi asta de avantajează”
Scorul primul amical al Petrolului cu noua conducere! Cum s-au descurcat ploieştenii sub comanda lui Mehmet Topal Scorul primul amical al Petrolului cu noua conducere! Cum s-au descurcat ploieştenii sub comanda lui Mehmet Topal

”Sper să avem ocazii, să fim periculoşi”. Antrenorul Mioveniului vrea să producă surpriza la returul barajului cu Botoşani

CS Mioveni Publicat de Daian Cutu pe 23 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38966/21602528/1/fc-botosani-cs-mioveni-baraj-superliga-superbet-17-05-2024.jpg

CS Mioveni primeşte vizita celor de la FC Botoşani, vineri, de la 20:00, într-un meci ce face parte din cadrul manşei retur a barajului de promovare în Superliga. Partida va fi transmisă în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Mioveni a fost aproape de o remiză extraordinară în partida tur de la Botoşani, unde au pierdut in-extremis, primind gol în minutele de prelungire. Argeşenii au avut chiar şi un gol anulat la sfârşitul primei reprize.

De cealaltă parte, moldovenii pornesc cu prima şansă în returul de la Mioveni, însă trebuie să trateze cu maximă seriozitate partida, deoarece trupe pregătită de Constantin Schumacher nu mai are nimic de pierdut.

Tehnicianul speră ca echipa sa să îşi creeze ocazii şi să producă surpriza în disputa de vineri.

”Ne aşteaptă un meci foarte greu, cu o echipă bună. Trebuie să încercăm să nu mai facem erorile din tur. Băieţii s-au pregătit cum trebuie, sunt mândru de ei şi sper ca la finalul meciului să fim cei care se vor bucura de victorie. Nu va fi un meci uşor, fiecare echipă îşi face strategia, dar eu sper ca strategia noastră să fie cea mai bună. Oamenii care vor veni în tribune să vadă un meci frumos, iar la final să câştigăm!

Rezultatul din tur nu prea ne-a convenit, am avut şi noi şansele noastre, dar ştim că jucăm cu o echipă bună, care îşi doreşte să rămână în Liga 1. Abia aşteptăm să înceapă meciul, suntem conectaţi, ştim ce ne aşteaptă, sperăm ca lumea să vină la meci, să ne susţină din secunda unu până la final.

Indiferent de rezultat, suporterii trebuie să fie mândri de jucători. Sper să avem ocazii, să fim periculoşi, să profităm de spaţii, pentru că e important şi să nu primim gol, iar apoi vedem ce va fi”,
a spus Schumacher.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CS Mioveni

Ultimele articole Toate articolele