adplus-dvertising
Ultima oră
Gabi Enache revine în Casa Liga 1. Cu ce formaţie s-a înţeles Gabi Enache revine în Casa Liga 1. Cu ce formaţie s-a înţeles
FCSB, fără câţiva ”grei” în primul amical al verii FCSB, fără câţiva ”grei” în primul amical al verii
Transfer interesant în Liga 2. CSC 1599 Şelimbăr a adus un fundaş cu multă experienţă de la Rapid Transfer interesant în Liga 2. CSC 1599 Şelimbăr a adus un fundaş cu multă experienţă de la Rapid
Universitatea Craiova a bifat primul transfer al verii. Oltenii îşi întăresc defensiva Universitatea Craiova a bifat primul transfer al verii. Oltenii îşi întăresc defensiva
Sepsi vrea să transfere un mijlocaş de la CFR Cluj. ”Putem să obţinem semnătura lui” Sepsi vrea să transfere un mijlocaş de la CFR Cluj. ”Putem să obţinem semnătura lui”
Francesco Bagnaia aduce prima victorie, după 15 ani de ”secetă” pentru Ducati la Assen. Se strânge bătălia la general Francesco Bagnaia aduce prima victorie, după 15 ani de ”secetă” pentru Ducati la Assen. Se strânge bătălia la general

Sportiva americană Anita Alvarez, salvată de antrenoarea ei, după ce a leşinat în bazin la CM de la Budapesta

Sporturi Publicat de Ovidiu Neacşu pe joi, 14:51
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/20750878/1/anita.png

Anita Alvarez a fost miercuri în centrul unui episod dramatic la Campionatul Mondial de înot de la Budapesta, când înotatoarea a trebuit să fie salvată din bazin de antrenoarea ei după ce şi-a pierdut cunoştinţa în apă, scrie The Guardian.

Americanca şi-a încheiat finala liberă solo la Campionatele Mondiale de Înot Sincron, când a leşinat şi s-a scufundat în fundul bazinului. Andrea Fuentes, antrenoarea ei,, şi-a dat seama rapid că ceva nu era în regulă şi s-a scufundat complet îmbrăcată pentru a o scoate pe Alvarez la suprafaţă.

Alvarez, care concura la al treilea ei campionat mondial, nu respira când Fuentes a târât-o cu ceva asistenţă pe marginea piscinei. Sportiva a fost dusă la centrul medical al piscinei, iar echipa SUA a emis ulterior o declaraţie în care spunea că este bine.

Fuentes a spus că, în ciuda incidentului, Alvarez încă speră să concureze la evenimentul pe echipe de vineri.

"A fost o mare sperietură”, a declarat Fuentes pentru ziarul spaniol Marca. "M-am speriat pentru că am văzut că nu respiră, dar acum se descurcă foarte bine. Avea doar apă în plămâni, odată ce a început să respire din nou, totul a fost în regulă".

Nu este prima dată când Alvarez leşină în piscină. O scenă asemănătoare s-a întâmplat la o competiţie olimpică din Spania anul trecut, când Fuentes complet îmbrăcat a sărit din nou în piscină pentru a o salva.

Spaniola Fuentes, o fostă înotătoare sincronă de mare succes, cu patru medalii olimpice, 16 la campionatul mondial şi 11 la europene, este antrenorul principal al echipei naţionale a SUA.

Într-o declaraţie pe pagina de Instagram de înot sincron din SUA, Fuentes a spus că Alvarez va fi evaluată de medici joi înainte de a fi luată o decizie privind concurenţa ei la concursul pe echipe de vineri.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele