Ultima oră
EXCLUSIV VIDEO | Observaţia importantă făcută înaintea debutului la EURO 2024 a României. „Pe noi asta de avantajează” EXCLUSIV VIDEO | Observaţia importantă făcută înaintea debutului la EURO 2024 a României. „Pe noi asta de avantajează”
Scorul primul amical al Petrolului cu noua conducere! Cum s-au descurcat ploieştenii sub comanda lui Mehmet Topal Scorul primul amical al Petrolului cu noua conducere! Cum s-au descurcat ploieştenii sub comanda lui Mehmet Topal
Starul irlandez Conor McGregor, după ce a anulat meciul cu Michael Chandler. „Nu a fost o decizie uşor de luat. Sunt încrezător că mă voi întoarce” Starul irlandez Conor McGregor, după ce a anulat meciul cu Michael Chandler. „Nu a fost o decizie uşor de luat. Sunt încrezător că mă voi întoarce”
Este asta noua politică de la FCSB? Ce a decis să facă patronul campioanei României. „El iese din tiparele lui Gigi Becali! Cred că şi-a schimbat strategia” | EXCLUSIV Este asta noua politică de la FCSB? Ce a decis să facă patronul campioanei României. „El iese din tiparele lui Gigi Becali! Cred că şi-a schimbat strategia” | EXCLUSIV
Spalletti crede că jucătorii săi trebuia să fie mai răi, după victoria în faţa Albaniei. „Am fost puţin neglijenţi” Spalletti crede că jucătorii săi trebuia să fie mai răi, după victoria în faţa Albaniei. „Am fost puţin neglijenţi”
Americanca Gretchen Walsh a stabilit un record mondial la 100 de metri fluture Americanca Gretchen Walsh a stabilit un record mondial la 100 de metri fluture

Stéphanie Frappart va arbitra în premieră finala competiţiei

Fotbal Internațional Publicat pe 22 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21600287/1/ffffr.jpg

Federaţia Greacă de Fotbal a anunţat, marţi, că Stéphanie Frappart va arbitra finala Cupei Greciei, dintre Panathinaikos şi Aris FC, care va avea loc în data de 25 mai, la Volos.

"Pentru prima dată în istoria Cupei Greciei, o femeie va arbitra ultimul meci al competiţiei", a precizat federaţia.

Meciul se va disputa fără suporteri pentru a evita violenţele într-o ţară în care ciocnirile între huligani sunt ceva obişnuit.

Frappart a fost desemnată pentru a cincea oară consecutiv cea mai bună femeie arbitru din lume de către Federaţia Internaţională de Istorie şi Statistică a Fotbalului (IFFFS) la începutul lunii ianuarie.

O adevărată deschizătoare de drumuri, Frappart, în vârstă de 40 de ani, a fost prima femeie care a arbitrat o fază finală a Cupei Mondiale masculine, la finalul anului 2022, în Qatar, dar nu a fost selecţionată pentru Euro 2024, care se va disputa în această vară în Germania (14 iunie - 14 iulie).

În Grecia, delegarea de arbitri străini a devenit o practică recurentă pentru meciurile cu miză mare, într-un context afectat de violenţă şi corupţie.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri