Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Stafurile echipelor naţionale au urmărit jucătorii români în cantonamente şi la meciuri

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 16 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20984463/1/edi.jpg

Antrenorii primei reprezentative, precum şi cei ai naţionalelor U21 şi U20 au urmărit la lucru în acest început de an mai mulţi tricolori atât la antrenamente, cât şi la meciuri oficiale sau amicale, informează frf.ro.

Selecţionerul Edward Iordănescu s-a deplasat în cantonamentul campioanei CFR Cluj din Spania, la Oliva Nova, unde i-a monitorizat pe jucătorii de naţională la şedinţe de pregătire şi în partide de verificare. A urmat deplasarea în Italia, la Genoa, pentru discuţii cu George Puşcaş şi Radu Drăguşin.

Tot în Italia, după 9 zile petrecute în Antalya, s-a aflat şi antrenorul secund Ionel Gane, pentru a-i urmări pe jucătorii Pisei, Marius Marin, Olimpiu Moruţan şi Adrian Rus, dar şi pe Răzvan Marin, la partida Empoli – Sampdoria. De asemenea, în Italia, analistul video Michelle Iannucci a urmărit mai multe partide în care au evoluat stranierii români.

Ceilalţi membri ai staff-ului, Florin Constantinovici, Alexandru Radu şi Leontin Toader, s-au deplasat în Antalya, pentru a-i monitoriza pe fotbaliştii naţionalei aflaţi acolo în cantonament cu echipele de club. Florin Constantinovici l-a vizitat apoi şi pe Denis Drăguş în Belgia, în timp ce Leontin Toader a urmărit pregătirea liderului din România, Farul Constanţa, care a rămas în ţară.

Selecţionerul U21, Emil Săndoi, împreună cu staff-ul său, precum şi antrenorul U20, Daniel Pancu, au stat şi ei cu ochii pe tinerii tricolori aflaţi în perioada de pregătire în Turcia, notează frf.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri