adplus-dvertising
Ultima oră
"Se creează o emulaţie, o stare de spirit deosebită”. Universitatea Cluj arată foarte bine sub comanda lui Ioan Ovidiu Sabău "Se creează o emulaţie, o stare de spirit deosebită”. Universitatea Cluj arată foarte bine sub comanda lui Ioan Ovidiu Sabău
FC Argeş e fără victorie de 15 partide! ”Jucătorii sunt uniţi şi îşi doresc foarte mult să iasă din această situaţie” FC Argeş e fără victorie de 15 partide! ”Jucătorii sunt uniţi şi îşi doresc foarte mult să iasă din această situaţie”
Încă o lovitură pentru naţională! Mario Camora, out pentru ”dubla” cu Andorra şi Belarus Încă o lovitură pentru naţională! Mario Camora, out pentru ”dubla” cu Andorra şi Belarus
VIDEO | ”U” Cluj - FC Argeş 2-0. Piteştenii sunt fără victorie de aproape 5 luni! VIDEO | ”U” Cluj - FC Argeş 2-0. Piteştenii sunt fără victorie de aproape 5 luni!
Messi a sosit la Buenos Aires pentru primul meci al Argentina după ce a câştigat titlul mondial. Festivităţi programate pe stadionul ”Monumental” Messi a sosit la Buenos Aires pentru primul meci al Argentina după ce a câştigat titlul mondial. Festivităţi programate pe stadionul ”Monumental”
VIDEO ǀ Ziua şi controversa privind arbitrajul. VAR a intervenit dar nu a dat penalty pentru un potenţial henţ VIDEO ǀ Ziua şi controversa privind arbitrajul. VAR a intervenit dar nu a dat penalty pentru un potenţial henţ

Stafurile echipelor naţionale au urmărit jucătorii români în cantonamente şi la meciuri

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 16 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20984463/1/edi.jpg

Antrenorii primei reprezentative, precum şi cei ai naţionalelor U21 şi U20 au urmărit la lucru în acest început de an mai mulţi tricolori atât la antrenamente, cât şi la meciuri oficiale sau amicale, informează frf.ro.

Selecţionerul Edward Iordănescu s-a deplasat în cantonamentul campioanei CFR Cluj din Spania, la Oliva Nova, unde i-a monitorizat pe jucătorii de naţională la şedinţe de pregătire şi în partide de verificare. A urmat deplasarea în Italia, la Genoa, pentru discuţii cu George Puşcaş şi Radu Drăguşin.

Tot în Italia, după 9 zile petrecute în Antalya, s-a aflat şi antrenorul secund Ionel Gane, pentru a-i urmări pe jucătorii Pisei, Marius Marin, Olimpiu Moruţan şi Adrian Rus, dar şi pe Răzvan Marin, la partida Empoli – Sampdoria. De asemenea, în Italia, analistul video Michelle Iannucci a urmărit mai multe partide în care au evoluat stranierii români.

Ceilalţi membri ai staff-ului, Florin Constantinovici, Alexandru Radu şi Leontin Toader, s-au deplasat în Antalya, pentru a-i monitoriza pe fotbaliştii naţionalei aflaţi acolo în cantonament cu echipele de club. Florin Constantinovici l-a vizitat apoi şi pe Denis Drăguş în Belgia, în timp ce Leontin Toader a urmărit pregătirea liderului din România, Farul Constanţa, care a rămas în ţară.

Selecţionerul U21, Emil Săndoi, împreună cu staff-ul său, precum şi antrenorul U20, Daniel Pancu, au stat şi ei cu ochii pe tinerii tricolori aflaţi în perioada de pregătire în Turcia, notează frf.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri