Ultima oră
Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League
PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe
AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League
A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO
VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin” VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin”
Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV

Stan Wawrinka, înaintea meciului cu Novak Djokovic: ”Va fi foarte dificil pentru mine!”

Tenis Publicat pe 12 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20704169/1/wawrinka-fb.jpg

Stan Wawrinka a declarat că a juca împotriva lui Novak Djokovic este întotdeauna special, dar a precizat că nu se simte pregătit să înfrunte un jucător de calitatea numărului unu mondial după ce a revenit după o lungă perioadă de pauză din cauza unei accidentări, informează Reuters.

Elveţianul de 37 de ani, care nu a mai jucat de un an deoarece a suferit două operaţii după o accidentare la picior, l-a învins pe sârbul Laslo Djere, locul 59 ATP, cu 7-6 (8), 3-6, 6-4, în turul al doilea, şi îl va înfrunta pe "Nole" în optimile de finală ale turneului Masters 1.000 de la Roma.

"Nu este cel mai bun premiu, dar este întotdeauna special să joci împotriva lui. Nu sunt încă acolo unde vreau să fiu cu jocul meu, cu nivelul meu de formă, cu psihicul meu. Am nevoie de aceste meciuri, dar va fi foarte dificil pentru mine să am şansa de a juca împotriva celui mai bun jucător, cu siguranţă", a declarat elveţianul.

Stan Wawrinka, locul 361 ATP, dar fost numărul 3 mondial, s-a impus în faţa americanului Reilly Opelka, locul 17 ATP, în turul I la Roma, la începutul acestei săptămâni, aceasta fiind prima sa victorie după 15 luni.

Elveţianul a declarat că mai are mult până să revină la deplina formă fizică: "Nu cred că sunt pregătit să concurez la acest nivel, dar asta este ceea ce am nevoie. Am nevoie de aceste provocări. Trebuie să mă forţez cât de mult pot pentru a continua să mă perfecţionez."

Djokovic conduce cu 19-6 în faţa lui Wawrinka, dar ultimele două partide au fost câştigate de numărul 2 elveţian, în 2019 şi 2016.

Cei doi vor fi faţă în faţă din nou, joi seară, pe terenul central de la Foro Italico, în optimi. Sârbul are nevoie de o calificare în semifinale pentru a-şi păstra locul I ATP.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele