Ultima oră
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători

Ştefan Târnovanu, omul care a adus singurul punct al României U21 la CE, spune lucrurilor pe nume: ”Acest turneu final este un eşec!”

România U21 Publicat pe 28 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/21240218/1/romania-u21-ucraina-u21-euro-2023-24-06-2023-3.jpg

Ştefan Târnovanu, portarul echipei naţionale U21 a României, a fost declarat MVP-ul meciului cu echipa Croaţiei şi crede că turneul final a fost un eşec pentru România.

”Pe plan personal mă bucur că am reuşit să nu iau gol, dar sunt trist că am părăsit competiţia. Cu echipa aş fi vrut să facem mult mai multe, să ieşim din grupe.

Nu ştiu care sunt cauzele… poate frica, poate nivelul campionatului. Cred că am fost depăşiţi total în primele două meciuri, în seara asta am avut mingea un pic mai mult, dar suntem departe…

Consider că acest turneu final este un eşec, pentru că nu am marcat şi am obţinut un singur punct”, a declarat Ştefan Târnovanu.

România U21 a încheiat la egalitate marţi seara cu Croaţia U21, scor 0-0, şi a parăsit turneul final al Campionatului European U21 în faza grupelor.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

România U21

Ultimele articole Toate articolele