Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Stefanos Tsitsipas, al doilea favorit, eliminat în turul doi la Indian Wells, de numărul 87 ATP

Tenis Publicat pe 11 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21052317/1/tw-atp-tour-tsitsipas.jpg

Jucătorul grec de tenis Stefanos Tsitsipas, locul 3 mondial şi al doilea favorit, a fost eliminat, sâmbătă, în turul doi la Mastersul 1000 de la Indian Wells.

Tsitsipas a fost învins de australianul Jordan Thompson, locul 87 mondial, scor  7-6 (0), 4-6, 7-6 (5).

Meciul a durat două ore şi 36 de minute.

În turul trei, el va evolua cu chilianul Alejandro Tabilo, venit din calificări.

Novak Djokovic, sprijinit de Federaţia Americană de Tenis şi US Open pentru a putea intra în SUA la turneele de la Indian Wells şi Miami

Federaţia Americană de Tenis şi organizatorii US Open şi-au anunţat sprijinul pentru Novak Djokovic în cererea sa de a intra în Statele Unite, deşi este nevaccinat împotriva COVID, pentru a concura la Indian Wells şi Miami Masters 1000, relatează AFP.

”Novak Djokovic este unul dintre cei mai mari campioni pe care sportul nostru i-a cunoscut vreodată. USTA şi US Open speră că va avea succes în încercarea sa de a intra în ţară şi că fanii îl vor putea vedea în acţiune la Indian Wells şi Miami”, au scris cele două organizaţiii într-o declaraţie comună.

Numărul 1 mondial, în vârstă de 35 de ani, a cerut autorităţilor americane o autorizaţie specială de intrare în Statele Unite, pentru care aşteaptă un răspuns.

Washingtonul nu permite intrarea în ţară călătorilor nevaccinaţi. Administraţia de Securitate a Transporturilor din SUA (TSA) a indicat recent că această măsură nu se va schimba până cel puţin la jumătatea lunii aprilie.

Turneul de la Indian Wells începe însă miercuri, în deşertul din California, până pe 19 martie, şi va fi urmat de Miami Open, din 22 martie până pe 2 aprilie.

Djokovic, co-deţinător al numărului record de Grand Slamuri câştigate (22) alături de Rafael Nadal, a declarat săptămâna aceasta la Dubai că încă aşteaptă să vadă dacă Statele Unite îi vor acorda această autorizaţie.

”Dacă mi se refuză, mă retrag de la turneu bineînţeles, înainte de tragerea la sorţi (n.r.- programată luni)”, a spus el.

Din cauza statutului său de vaccinare, Djokovic a fost expulzat din Australia cu puţin timp înainte de ediţia din 2022 a turneului de la Melbourne. Lui Djokovic nu i s-a permis, de asemenea, să meargă în Statele Unite pentru Indian Wells sau US Open.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele