Ultima oră
Florin Răducioiu a dat verdictul despre Dinamo: ”Sunt sigur de asta. Au pierdut nişte puncte incredibile!”

Florin Răducioiu a dat verdictul despre Dinamo: ”Sunt sigur de asta. Au pierdut nişte puncte incredibile!”
CFR Cluj nu se joacă! Un titular de la FCSB e dorit pentru ca Dan Petrescu să facă un super lot CFR Cluj nu se joacă! Un titular de la FCSB e dorit pentru ca Dan Petrescu să facă un super lot
Universitatea Craiova, măcinată de accidentări! Favoritul lui Rotaru ar putea lipsi tot sezonul Universitatea Craiova, măcinată de accidentări! Favoritul lui Rotaru ar putea lipsi tot sezonul
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 1-0, în direct la Prima Sport 1! Omondi deschide scorul VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 1-0, în direct la Prima Sport 1! Omondi deschide scorul
Turneul final al Billie Jean King Cup se va juca în format eliminatoriu. România îşi va afla adversara pe 30 aprilie Turneul final al Billie Jean King Cup se va juca în format eliminatoriu. România îşi va afla adversara pe 30 aprilie
Clubul din Superliga ce va primi de la bugetul local peste 1 milion de euro! Clubul din Superliga ce va primi de la bugetul local peste 1 milion de euro!

Stephen Curry va fi indisponibil o perioadă nedeterminată

Baschet Publicat de Daian Cutu pe 6 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/21008229/1/curry.jpg

Starul echipei de baschet Golden State Warriors, Stephen Curry, va fi indisponibil pe termen nelimitat, din cauza unei accidentări la genunchiul stâng, a anunţat echipa sa.

Într-un comunicat, Golden State Warrios a anunţat că un RMN (imagini prin rezonanţă magnetică) a confirmat că jucătorul„suferă rupturi parţiale ale ligamentelor tibiofibulare superioare” la genunchiul stâng, precum şi o ruptură în membrana interosoasă şi o contuzie la tibie.

Curry ar putea absenţa timp de „câteva săptămâni”, potrivit presei. La rândul lor, Warrios s-au limitat să declare că „nu va juca meciul (luni) şi că detaliile despre programul său probabil vor fi date în zilele următoare”.

El s-a accidentat, sâmbătă, după un duel cu jucătorul de la Dallas Mavericks, McKinley Wright.

„Vestea bună este că se va întoarce. Nu ştim exact când, dar nu este o accidentare care să-l împiedice să joace tot sezonul", a declarat antrenorul Steve Kerr.

Accidentarea înseamnă aproape sigur că Curry nu va avea a noua apariţie la All-Star Game pe 20 februarie la Cleveland, Ohio, pentru care a fost selectat.

El a ratat 11 meciuri consecutive în acest sezon din cauza unei luxaţii parţiale a umărului stâng într-un meci de la mijlocul lunii decembrie, la Indianapolis.

mail-share icon Email
viewscnt

Baschet

Ultimele articole Toate articolele