Ultima oră
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj
Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League
Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua
Variantă surpinzătoare de antrenor pentru Bayern Munchen! Tehnicianul a fost contactat Variantă surpinzătoare de antrenor pentru Bayern Munchen! Tehnicianul a fost contactat

Stoichiţă se ascunde. Reacţia ciudată a şefului Comisiei Tehnice, după dezastrul cu Muntenegru

Echipa nationala Publicat pe 15 iun 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20740973/1/stoichita.png


Dezastrul de pe Giuleşti, 0-3 în faţa Muntenegrului în Liga Naţiunilor, a atras o primă reacţie dinspre FRF împotriva selecţionerului Edward Iordănescu. Dacă până acum Mihai Stoichiţă şi Răzvan Burleanu au refuzat să vorbească "de rău" munca depusă de fiul lui Anghel Iordănescu, lucrurile s-au schimbat marţi seară.
 
Incapabili să se ridice la nivelul unei echipe a Muntenegrului care a venit la Bucureşti fără liderii Savic, Marusic şi Jovetic, tricolorii s-au făcut de râs, au fost penalizaţi de public şi au dat senzaţia că au dus naţionala în cel mai jos punct din istoria modernă. În acest timp, Mihai Stoichiţă şi Răzvan Burleanu, artizanii ultimelor decizii din jurul naţionalei, au privit neputincioşi de la tribuna oficială cum Edward Iordănescu nu poate schimba nimic, iar fanii le cer demisia şi îi îndeamnă să ia drumul închisorii.
 
La final de meci, vizibil iritat, Mihai Stoichiţă a avut o scurtă reacţie. Nu despre meciul propriu-zis, în care România nu a existat, ci la adresa lui Iordănescu, pe care l-a îndemnat să iasă în faţă şi să explice situaţia dezastruoasă în care a ajuns naţionala care, cândva, scotea românii în stradă şi se afla la câteva minute de calificarea într-o semifinală de Cupă Mondială:
 
”Să vorbească Edi şi apoi putem să vorbim şi noi, nu? Nu trebuie să vorbească Edi prima oară? Să ne explice Edi?”, a spus Stoichiţă, conform celor de la Fanatik.ro.
 
Edi Iordănescu a fost foarte afectat la flash-interviuri de eşecul cu muntenegrenii, însă a punctat faptul că nu a luat o decizie cu privire la viitorul său pe banca naţionalei.
 
„Felicităm echipa oaspete. Au avut determinarea necesară pentru trei puncte. În seara asta am primit nişte confirmări dure, am fost slabi din punct de vedere fizic, am suferit. Nu am reuşit să avem intensitatea şi forţa de la meciul cu Finlanda. Îmi pare rău pentru public, îmi cer scuze în numele echipei. E un moment trist pentru noi!
 
Responsabilitatea este doar a mea. Am făcut-o mereu, asta fac şi acum. Această serie de patru meciuri nu a fost pe placul nostru. E greu să ai relaţii de joc când schimbi 4-5 jucători.
 
Mai ales când nu te ridici la nivelul aşteptat din punct de vedere fizic. Am luat un gol la o fază statică. Cu atât mai rău, cu cât era minutul 42.
 
(n.r. dacă îşi reproşează ceva) Responsabilitatea este a mea. Atât am putut astăzi, atât am putut să alergăm. Recunosc, nu am vrut să dau mesaje greşite până acum. Ne-au lipsit jucători faţă de trecut, Ianis Hagi, Nicolae Stanciu, Denis Man.
 
(n.r. despre demisie) Eu tot timpul am pus pe primul loc interesul României. Nu iau decizii la cald. Zilele viitaore voi face o analiză. Este frustrant şi pentru mine. Ştiam unde vin, timp nu există aici. Realitatea este că s-au strâns multe frustrări, adversităţi din trecut. Şi e greu să construieşi pe acest fond”, a spus selecţionerul, la scurt timp după meci.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri