Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Sumă ireală pregătită de PSG pentru a-l deturna pe Kylian Mbappe din drumul către Madrid

PSG Publicat de Emanoil Ursache pe 8 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/20668029/1/profimedia-0627260228.jpg

PSG este dispusă să făcă orice pentru a-l deturna pe Kylian Mbappe din drumul către Real Madrid. Conducerea parizienilor i-a pregătit starului francez o ofertă colosală pentru întreg fotbalul mondial, chiar şi în era în care salariile au atins cele mai mari cote din istoria ”sportului-rege”.

Concret, conform sport.es, dacă va accepta să rămână pe Parc des Princes, atacantul în vârstă de 23 de ani ar urma să încaseze în următoarele două sezoane petrecute în capitala Franţei 150 de milioane de euro, respectiv câte 75 de milioane pe stagiune.

Real Madrid oferă ”doar” 30 de milioane de euro 

Kylian Mbappe a demonstrat în ultimii ani că are potenţialul să devină unul dintre cei mai mari fotbalişti din toate timpurile. De când este la PSG a marcat 160 de goluri în 209 meciuri şi le-a pasat colegilor săi decisiv de 81 de ori. Statisticile sale sunt impresionante şi în acest sezon: 17 goluri şi 13 pase de gol în 27 de meciuri din Ligue 1, 6 goluri şi 6 pase decisive în 8 jocuri din UCL, respectiv 5 goluri şi un assist în 3 partide din Cupa Franţei. Cum banii nu sunt o problemă la PSG, şefii parizienilor nu concep să îşi piardă cel mai bun fotbalist, care a reuşit să îi eclipseze şi pe marii Lionel Messi şi Neymar.

Real Madrid îi propune lui Mbappe ”doar” 30 de milioane anual ca salariu. Potrivit sursei citate, nicio echipă din lume nu poate concura cu oferta făcută de PSG. Kylian Mbappe este astfel pus să aleagă între visul său din copilărie de a juca pe Santiago Bernabeu şi oferta astronomică a lui Nasser Al-Khelaifi.

  • 160 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Kylian Mbappe, conform site-ului de specialitate Transfermarkt, cea mai mare sumă estimată pentru valoarea unui fotbalist.
  • 26 de goluri şi 21 de pase decisive şi-a trecut în cont Kylian Mbappe pentru naţionala Franţei (în 54 de selecţii), cu care a cucerit Campionatul Mondial din 2018 şi Liga Naţiunilor din 2021.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

PSG

Ultimele articole Toate articolele