Ultima oră
Motivul pentru care Alexandru Mitriţă nu este convocat la naţională: „Trebuie să facă şi asta” Motivul pentru care Alexandru Mitriţă nu este convocat la naţională: „Trebuie să facă şi asta”
Valentin Ţicu, afectat vizibil după reacţia fanilor Petrolului. „Etapa trecută am fost scuipat de suporteri” Valentin Ţicu, afectat vizibil după reacţia fanilor Petrolului. „Etapa trecută am fost scuipat de suporteri”
Actorul Will Ferrell a devenit acţionar minoritar la un club englez de tradiţie Actorul Will Ferrell a devenit acţionar minoritar la un club englez de tradiţie
Românii fac spectacol în Italia! Dennis Man a pasat la golul lui Valentin Mihăilă Românii fac spectacol în Italia! Dennis Man a pasat la golul lui Valentin Mihăilă
România, locul 4 în finala pe echipe de la Campionatul European România, locul 4 în finala pe echipe de la Campionatul European
Laszlo Balint îşi asigură un final de sezon liniştit. ”Respirăm uşuraţi” Laszlo Balint îşi asigură un final de sezon liniştit. ”Respirăm uşuraţi”

Şumudică a revenit în ţară cu un avion privat, după ce campionatul din Turcia a fost suspendat: "Nu voiam să intru în contact cu nimeni!"

Stranieri Publicat pe 21 mar 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19310711/1/su.jpg

Marius Şumudică (49 de ani) a revenit în România cu un avion privat, după ce campionatul in Turcia s-a întrerupt din cauza Coronavirusului. Antrenorul român a plecat din Turcia, în ciuda sfatului clubului Gaziantep FK de a nu părăsi oraşul, chiar dacă întrecerea internă turcă a fost întreruptă de COVID-19.

Când a aflat că nu se vor mai juca meciuri în Turcia din cauza Coronavirusului, Şumudică a zburat în România cu un avion privat, alături de colaboratorii săi. Cotidianul turc Fanatik scrie despre plecarea lui Şumudică şi publică şi o poză cu el şi asistenţii săi din avion.

Şumudică a oferit declaraţii pentru Fanatik: "Am avut deja probleme de sănătate în decembrie, deci mă gândesc doar la sănătatea mea. Nu voiam să fiu în contact cu nimeni, am plecat în România cu un avion privat", le-a spus fostul fotbalist şi antrenor de la Rapid turcilor, pentru ca apoi să vorbească despre performanţa reuşită cu Gaziantep FK până la întrerupera campionatului:

"Am muncit din greu pentru a ajunge pe locul 9. Gaziantep e familia mea. Virusul a ucis tot fotbalul. Vom reveni când viaţa va reveni la normal!", a mai spus Marius Şumudică, potrivit cotidianului turc Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele