Ultima oră
VIDEO | Gloria Buzău - Unirea Slobozia 3-0. Cele două formaţii se vor duela în sezonul viitor al Superligii VIDEO | Gloria Buzău - Unirea Slobozia 3-0. Cele două formaţii se vor duela în sezonul viitor al Superligii
VIDEO | CSM Oradea câştigă clar decisivul cu CSO Voluntari şi merge în finala Ligii Naţionale de Baschet VIDEO | CSM Oradea câştigă clar decisivul cu CSO Voluntari şi merge în finala Ligii Naţionale de Baschet
Denis Drăguş schimbă echipa! "Cluburile s-au înţeles” Denis Drăguş schimbă echipa! "Cluburile s-au înţeles”
Un mare rapidist îl distruge pe pe Bogdan Lobonţ: ”Astea sunt gesturi pentru retarzi!”

Un mare rapidist îl distruge pe pe Bogdan Lobonţ: ”Astea sunt gesturi pentru retarzi!”
Ana Bogdan s-a calificat în turul doi la Roma! Succes contra unei jucătoare importante din WTA Ana Bogdan s-a calificat în turul doi la Roma! Succes contra unei jucătoare importante din WTA
Neymar, apel pentru ajutorarea compatrioţilor săi afectaţi de inundaţiile din sudul Braziliei. A trimis provizii cu avionul său privat Neymar, apel pentru ajutorarea compatrioţilor săi afectaţi de inundaţiile din sudul Braziliei. A trimis provizii cu avionul său privat

Şumudică a vorbit despre aducerea lui Maxim la noua sa echipă. ”Le promit celor de la Rizespor că-i voi face fericiţi”

Alte campionate externe Publicat de Daian Cutu pe 19 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/19910011/1/sumudica.jpg

Marius Şumudică a confirmat că a semnat cu Rizespor! Contractul este valabil până în vara anului 2022. Tehnicianul a lămurit şi polemica iscată de aducerea lui Alexandru Maxim la noua sa echipă.

„Vineri ajung în Turcia. Fanii m-au regretat că am plecat de la Gaziantep, dar acum le promit celor de la Rizespor că-i voi face fericiţi. Deocamdată nu se pune problema să iau vreun jucător de la fosta echipă…N-am cum să-l transfer pe Maxim”, spus Marius Şumudică, la Digi Sport.

Şumudică şi-a reziliat contractul cu Gaziantep la 10 ianuarie. El a preluat echipa în vara anului 2019 şi mai avea contract până în mai. Formaţia ocupa locul 4 în clasament, fiind la patru puncte de liderul Beşiktaş (16 jocuri).

În ciuda rezultatelor bune obţinute, plecarea antrenorului român s-a făcut după un scandal izbucnit între el şi preşedintele clubului, cu privire la prelungirea contractului.

Marius Şumudică a acuzat conducerea clubului că a vrut să îi scadă salariul, deşi rezultatele echipei au fost bune. În schimb, conducerea grupării l-a acuzat pe antrenorul român că are pretenţii financiare prea mari şi a precizat că i-a propus tehnicianului un nou contract cu salariul mărit în măsura posibilităţilor.

 

A venit deja primul transfer

Erik Sabo (29 de ani) a semnat un contract valabil până în vara anului 2022 cu Rizespor. Mijlocaşul slovac a fost adus de la nou promovata Fatih Karagümrük.

Sabo a reuşit 5 goluri şi 2 pase decisive în 12 meciuri de campionat.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri