Ultima oră
VIDEO | Remontada fabuloasă reuşită de Kiel! Nemţii au revenit de la -9 şi merg în Final Four-ul Ligii Campionilor VIDEO | Remontada fabuloasă reuşită de Kiel! Nemţii au revenit de la -9 şi merg în Final Four-ul Ligii Campionilor
Marius Şumudică s-a întâlnit cu Dan Şucu! ”Nu se gândeşte decât la cum să formeze un club la standarde occidentale” Marius Şumudică s-a întâlnit cu Dan Şucu! ”Nu se gândeşte decât la cum să formeze un club la standarde occidentale”
Constantin Schumacher, optimist după primul succes în play-off. ”Pregătim barajul” Constantin Schumacher, optimist după primul succes în play-off. ”Pregătim barajul”
Iga Swiatek, al doilea an consecutiv în finală la Madrid Open Iga Swiatek, al doilea an consecutiv în finală la Madrid Open
”Nu m-am dus în România ca să rămân aici”. Siyabonga Ngezana a anunţat unde vrea să joace! ”Nu m-am dus în România ca să rămân aici”. Siyabonga Ngezana a anunţat unde vrea să joace!
”Am fost sub orice critică”. Csikszereda e aproape OUT din lupta pentru promovarea directă! Robert Ilyes, foarte dezamăgit ”Am fost sub orice critică”. Csikszereda e aproape OUT din lupta pentru promovarea directă! Robert Ilyes, foarte dezamăgit

Şumudică, din nou one man show. Ce i-a făcut preşedintele ultimei adversare din campionat

Alte campionate externe Publicat de Daian Cutu pe 4 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/19411279/1/sumi.jpg

Formaţia Gaziantep FK, antrenată de Marius Şumudică, a învins, vineri seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa Denizlispor, într-un meci din etapa a XXX-a a campionatului Turciei.

Golul a fost marcat de Vural, în minutul 24, dintr-o pasă de la Maxim.

Alexandru Maxim a juca până în minutul 88 la oaspeţi, în timp ce Alin Toşca a fost integralist.

Gaziantep FK ocupă locul 9 în clasament, cu 38 de puncte, iar Denizlispor este pe 12, cu 32 de puncte.

La finalul partidei, preşedintele adversarilor a aruncat din lojele VIP o sticlă cu apă către tehnicianul român, care din fericire nu şi-a atins ţinta. Motivul este dat de faptul că acesta se bucura euforic în zona în care se aflau oficialii celor de la Denizlispor.

"Preşedintele nostru a suferit o grea operaţie la picior. I-am promis trei puncte înainte de acest meci. Aşa că m-am dus să strig la el după meci. Îmi pare dacă am fost interpretat greşit. Vreau să joc un fotbal bun aici, vreau să muncesc în Turcia mulţi ani de acum încolo. Nu sunt indiferent faţă de profesorii turci, vreau să îmi obţin cetăţenia acestei ţări", a declarat Marius Şumudică la finalul partidei.

mail-share icon Email
viewscnt