Ultima oră
Ana Bogdan a fost eliminată în turul doi la Catalonia Open Ana Bogdan a fost eliminată în turul doi la Catalonia Open
 LIVE VIDEO | Mioveni - Csikszereda 0-0, în direct la Prima Sport 1! A început meciul LIVE VIDEO | Mioveni - Csikszereda 0-0, în direct la Prima Sport 1! A început meciul
Fără precedent! Unde vor sta suporterii CFR-ului la meciul cu FCSB Fără precedent! Unde vor sta suporterii CFR-ului la meciul cu FCSB
Motivele pentru care Edi Iordănescu nu a semnat prelungirea contractului Motivele pentru care Edi Iordănescu nu a semnat prelungirea contractului
Dinamo, campioană în Superligă! Statistica la care "câinii" nu au adversar Dinamo, campioană în Superligă! Statistica la care "câinii" nu au adversar
Oţelul Galaţi a reacţionat după ce a fost acuzată de blat Oţelul Galaţi a reacţionat după ce a fost acuzată de blat

Şumudică, exuberant după victoria cu Beşiktaş! "Cel mai bun meci al meu din Turcia. Maxim şi Toşca au jucat foarte bine"

Stranieri Publicat de Andrei Ionascu pe 7 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19578576/1/gaziantep.jpg

Gaziantep, echipa antrenată de către Marius Şumudică, a câştigat pe teren propriu cu Beşiktaş, scor 3-1, în etapa a 8-a din campionatul Turciei. A fost bucurie mare în vestiarul celor de la Gaziantep, iar Şumudică a declarat că este cea mai importantă victorie de când antrenează în Turcia.

Kevin Mirallas (44’), Demir (63’) şi Ozer (90+7’) au înscris pentru Gaziantep. Larin (61’) a înscris pentru Beşiktaş, care a jucat în inferioritate numerică din minutul 55.

Alexandru Maxim a fost înlocuit în minutul 90+5, în timp ce Alin Toşca a fost integralist.

Gaziantep are şapte meciuri fără înfrângere în campionat şi ocupă locul 7 în clasament.

"Cel mai bun meci al meu din Turcia, de când antrenez aici. Tactic, am jucat foarte bine. E adevărat  că pe Beşiktaş i-am învins şi anul trecut, dar acum cred că am fost mai bine. Maxim şi Toşca au jucat şi ei foarte bine.

Amândoi. Toşca e în creştere mare, joacă aproape fără greşeală, deşi are atacanţi tari în faţă. Iar Maxim a făcut efort mare, a avut realizări şi este extrem de apreciat de toată lumea în Turcia.

Pe mine în 16 meciuri m-a bătut doar Galatasaray şi tot sunt unii nemulţumiţi", a spus Marius Şumudică pentru Digi Sport.

Sursa foto: Twitter Gaziantep

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele