Ultima oră
Costel Gâlcă l-a revitalizat pe Andrei Ivan, iar fostul antrenor al Craiovei nu s-a abţinut: ”Asta e cartea de vizită!”

Costel Gâlcă l-a revitalizat pe Andrei Ivan, iar fostul antrenor al Craiovei nu s-a abţinut: ”Asta e cartea de vizită!”
Elias Charalambous a anunţat echipa unde vrea să antreneze: ”Am câştigat titlul de campion, aş merge!”

Elias Charalambous a anunţat echipa unde vrea să antreneze: ”Am câştigat titlul de campion, aş merge!”
Box | Saul "Canelo" Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie Box | Saul "Canelo" Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie
Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls
Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd” Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd”
Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru  Al Nassr

Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru Al Nassr

Şumudică, în extaz după victoria cu Konyaspor: "A fost un meci nebun! Am arătat Turciei un meci frumos". Cum a revenit Gaziantep

Stranieri Publicat pe 10 iul 2020
mail-share icon Email
  • Superlig se vede în România EXCLUSIV pe posturile LOOK

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19416867/1/rps8552.jpg

Tehnicianul echipei Gaziantep FK, Marius Şumudică, a declarat după ce formaţia sa a învins Konyaspor, scor 3-1, revenind de la 0-1, că acest meci a fost unul “nebun”.

“A fost un meci nebun. Pentru că exista multă presiune asupra adversarului nostru, care luptă pentru salvarea de la retrogradare. Am început bine, am avut ocazii dar am ajuns să fim conduşi. Apoi am reuşit o revenire fantastică. Îmi felicit jucătorii. Îmi felicit echipa. A fost un meci frumos. După pauza cauzată de pandemie nu am pierdut niciun joc. Alături de noi, nu au pierdut Trabzonspor şi încă o echipă. Am făcut un meci frumos. Am înscris trei goluri şi i-am arătat Turciei un meci frumos”, a spus Şumudică, potrivit presei din Turcia.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19416867/2/sumudica-victorie.jpg


Formaţia Gaziantep FK, antrenată de Marius Şumudică, a învins, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa Konyaspor, într-un meci din etapa a XXXI-a a campionatului Turciei, în care Alexandru Maxim a înscris din penalti.

Oaspeţii au deschis scorul prin Milosevic, în minutul 13. Maxim a egalat din penalti, în minutul 86. Pentru gazde au marcat şi Soyalp ’89 şi Pawlowski ‘90+9.

mail-share icon Email
viewscnt

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele