Ultima oră
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare

Super-antrenorul pe care FCSB nu-l va avea niciodată: ”N-ar putea să stea o oră”

FCSB Publicat pe 16 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21021101/1/rps8209.jpg

Lupta pentru titlu în SuperLiga României e strânsă în acest sezon, dar Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, e convins că tot CFR Cluj va ieşi campioană, deşi nu multă lume din fotbalul de la noi mai e atât de sigură că istoria ultimilor ani se va repeta şi de această dată.

Dragomir nu vede altă echipă să triumfe în prima ligă, chiar dacă Farul, FCSB sau Rapid sunt aproape şi ameninţă campioana în play-off. E convins că Dan Petrescu va lua un nou titlu şi va pleca de la CFR Cluj, dar nu va merge la FCSB.

Fostul şef al LPF îi consideră incompatibili pe antrenor şi pe patronul formaţiei bucureştene, Gigi Becali.

Ia campionatul şi se închide ciclul. Şi pleacă pe bani mulţi în altă parte. Este cel mai bun antrenor din ţară. Are sânge-n instalaţie, nu-l întoarce nimeni. Aşa trebuie să fie antrenorul.

Gigi n-ar putea să stea o oră antrenor cu Dan Petrescu. El poate să fie secundul lui Gigi? Nu stau o oră”, a spus Dumitru Dragomir, conform Fanatik.

Florin Răducioiu şi Viorel Moldovan, de părere că FCSB va ieşi campioană

A fost o etapă prielnică FCSB-ului în SuperLiga României, care a trecut de FC Voluntari, scor 2-1. De partea cealaltă, câteva dintre adversarele la titlu, CFR Cluj, Rapid sau Farul, s-au încurcat, astfel că formaţia lui Mihai Pintilii speră tot mai mult la un titlu aşteptat de foarte mult timp.

Florin Răducioiu şi Viorel Moldovan au declarat în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1, după confruntarea dintre FC Voluntari şi FCSB, că în acest sezon vom avea parte de o oarecare surpriză şi că echipa CFR Cluj nu se va mai impune în SuperLigă.

Mai mult, ei au avut aceeaşi părere când au fost întrebaţi cine va lua campionatului şi au răspuns FCSB.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele