Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Superbet International Cup – 20% discount oferit abonaţilor rapidişti! Borussia Dortmund, Fiorentina şi Rapid se înfruntă pe 10 decembrie, pe Naţional Arena

Rapid Publicat pe 25 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20929963/4/international1.jpg

  • Rapid, Borussia Dortmund şi Fiorentina joacă LIVE pe Prima Sport, în Superbet International Cup. Turneul e programat pe Naţional Arena, pe 10 decembrie.

Organizatorii Superbet International Cup, împreună cu clubul Rapid au hotărât ca toţi abonaţii rapidişti care vor achizitiona bilete pentru turneul din 10 decembrie, pana în data de 1 decembrie inclusiv, să primeasca un discount de 20% din preţul biletului. Reducerea se aplica pentru toate zonele stadionului.

Discounturile se vor primi pe baza codului de abonat, toate detaliile fiind disponibile pe platforma de vanzari biletele Entertix.ro. Entertix.ro va deschide casele de bilete de la National Arena joi si vineri, 24, respectiv 25 noiembrie, intre orele 17-20.  

Rapid, Borussia Dortmund şi Fiorentina se întâlnesc pe 10 decembrie în Superbet International Cup, un triunghiular-spectacol pe Arena Naţională care va avea loc incepand cu ora 13:00. Biletele s-au pus in vanzare si sunt disponibile pe platforma Entertix.ro.


Rapid profită de pauza prilejuită de desfăşurarea CM 2022 pentru un turneu stelar, programat să se dispute în România, pe 10 decembrie. Borussia Dortmund şi Fiorentina vor veni în ţara noastră pentru un triunghiular ce se va desfăşura pe Arena Naţională din Bucureşti.

Trupa lui Adrian Mutu va întâlni cele două echipe importante ale Europei, sâmbătă, 10 decembrie, începând cu ora 13:00, iar partidele vor fi transmise în direct pe Prima Sport şi PrimaPlay.ro.

Meciurile vor avea durata de 60 de minute (două repize a câte 30 de minute) şi se vor desfăşura după următorul program:

  • 13:00 - Rapid - Borussia Dortmund
  • 14:30 - Borussia Dortmund - Fiorentina
  • 16:00 - Rapid - Fiorentina

Borussia Dortmund este calificată în optimile UEFA Champions League, acolo unde o va întâlni pe Chelsea, în timp ce Fiorentina reprezintă Italia în UEFA Conference League.  Italienii vor juca în play-off cu trupa portugheză Braga.

”Rapid, Borussia Dortmund şi Fiorentina se întâlnesc pe 10 decembrie în Superbet International Cup, un triunghiular-spectacol pe Arena Naţională. Superbet vine cu un supercadou de Crăciun pentru iubitorii fotbalului. Borussia Dortmund şi Fiorentina sosesc la Bucureşti pentru un triunghiular cu Rapid pe Arena Naţională. Sâmbătă, 10 decembrie, ora 13:00 începe spectacolul: trei meciuri de câte 60 de minute presărate cu momente de divertisment vor face deliciul spectatorilor”, anunţă organizatorii.

Borussia Dortmund. este prezentată ca ”o echipă calificată în primăvara UEFA Champions League şi câştigătoare a 8 titluri Bundesliga, o Cupa Campionilor, rivala lui Bayern, formaţia care i-a avut în vestiar pe Michael Zorc, Erling Haaland, Robert Lewandowski sau Marcel Răducanu”, în timp ce Fiorentina este ”o echipă calificată în primăvara UEFA Conference League, cu două titluri în Serie A, 6 Coppa Italia şi o Cupa Cupelor,  unde au făcut spectacol Giancarlo Antognoni, Gabriel Batistuta sau Adrian Mutu. ACF Fiorentina”.

”Pasiunea inimilor vişinii, campioană de 3 ori în România, câştigătoare a 13 Cupe ale României. 100 de ani de istorie cu Iuliu Baratky, Ion Ionescu, Rică Raducanu sau Cristian Săpunaru. Rapid Bucureşti”, este prezentarea făcută echipei Rapid.

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20929963/3/international1.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele