Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Suporterii echipei Beşiktaş au cerut demisia Guvernului la meciul cu Antalyaspor

Alte campionate externe Publicat de Daian Cutu pe 27 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/21033671/1/besiktas-fani.jpg

Suporteri ai echipei turce de fotbal Beşiktaş au cerut, duminică, demisia Guvernului de la Istanbul, alăturându-se celor de la clubul Fenerbahçe, la aproape trei săptămâni după cutremurul devastator din sud-estul Turciei, informează AFP.

„Guvern, demisia!”, au scandat mii de suporteri ai echipei Beşiktaş din Istanbul pe stadionul Inonu duminică seară, în timpul meciului din campionat cu Antalyaspor.

De asemenea, fanii au aruncat pe gazon jucării de pluş, care urmază să fie donate copiilor afectaţi de cutremurul din 6 ianuarie. Cu o zi înainte, suporterii formaţiei Fenerbahçe au scandat „Minciuni, înşelăciune, au trecut 20 de ani, demisia!” în timpul mecilui cu Konyaspor.

De la cutremurul cu magnitudinea de 7,8, guvernul turc a fost puternic criticat de opoziţie şi mass-media independentă pentru lipsa de reacţie în primele zile, în zonele devastate. Odată cu apropierea alegerilor prezidenţiale şi legislative programate pentru 14 mai, popularitatea preşedintelui turc Recep Tayyip Erdogan, deja afectat de criza economică, are tot mai mult de suferit.

Manifestările deschise pentru demisia autorităţilor au fost rare în Turcia de la consolidarea puterii de către preşedintele Erdogan după tentativa de lovitură de stat împotriva sa din 2016. Dar suporterii echipei Beşiktaş, unul dintre cluburile din Istanbul, sunt cunoscuţi a fi destul de apropiaţi de opoziţie.

„În timp ce ţara noastră luptă împotriva celui mai mare dezastru al secolului, a striga sloganuri de demisie în timpul meciului Fenerbahçe-Konyaspor este iresponsabil şi lipsit de sens”, a reacţionat pe Twitter Devlet Bahceli, liderul partidului Acţiunea Naţionalistă, partener al coaliţie cu partidul AKP al lui Erdogan. El a cerut chiar cluburilor să ia „măsuri urgente şi necesare”, pentru a se asigura că meciurile sunt jucate fără suporteri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri