Ultima oră
Dinamo, sub radiografia lui Vasile Miriuţă: ”Trebuie să vină oameni care se pricep la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV

Dinamo, sub radiografia lui Vasile Miriuţă: ”Trebuie să vină oameni care se pricep la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Bologna - Juventus 3-3. Remontada fabuloasă a ”Bătrânei Doamne” VIDEO | Bologna - Juventus 3-3. Remontada fabuloasă a ”Bătrânei Doamne”
VIDEO | Espanyol - Ovideo 2-1. Catalanii speră la revenirea în La Liga VIDEO | Espanyol - Ovideo 2-1. Catalanii speră la revenirea în La Liga
Zeljko Kopic a făcut anunţul despre viitorul său chiar după partida cu Csikszereda: ”Vreau asta!”

Zeljko Kopic a făcut anunţul despre viitorul său chiar după partida cu Csikszereda: ”Vreau asta!”
Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America
VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult” VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult”

Surpriza pregătită de Gică Hagi pentru sezonul viitor! ”Regele” a descoperit o nouă perlă. ”Seamănă cu Alibec foarte mult”

Farul Constanta Publicat de Ovidiu Neacşu pe 9 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21119280/1/sepsi-osk-sfantu-gheorghe-farul-constanta-play-off-superliga-superbet-29-04-2023-2.jpg

Gică Hagi îşi face planul pentru sezonul viitor, deşi în momentul de faţă este extrem de aproape de un nou titlu în Superliga. 

Antrenorul Farului a anunţat că are un înlocuitor perfect pentru Denis Alibec, care e pe picior de plecare de la formaţia constănţeană, şi e pregătit să folosească şi un jucător de 15 ani. Este vorba despre Iustin Doicaru (16 ani) şi Alexandru Stoian (15 ani), primul fiind cel asemănat cu Alibec.

”Vânzarea face parte din orice strategie a oricărui club. A vinde şi a cumpăra. Aşa e la fotbal. Important e să ştii să vinzi în momentul care trebuie şi să aduci ceva când te slăbeşti. Trebuie întotdeauna să ai postul asigurat când dai drumul şi să aduci alţii la fel de buni.

Asta nu este o problemă, pentru că tinerii noştri jucători sunt buni, şi poate sunt alţii şi mai buni care vin din spate. Sunt doi jucători pe care deja cred că îi cunoaşteţi. S-a vorbit despre ei. Iustin Doicaru şi Alexandru Stoian, născuţi în 2007, pe care o să îi vedeţi cu siguranţă la anul. E clar că nu vorbesc gratuit.

Sunt atacanţi amândoi. Unul care seamănă cu Alibec foarte mult, Doicaru, şi care e tot din Mangalia. Seamănă şi la fizic, seamănă mult cu el. Să vedem dacă o să aibă o carieră mai bună ca a lui Denis Alibec.

Stoian este număr 10, un decar foarte bun, complet”, a declarat Gică Hagi, potrivit Fanatik.

Doicaru nu a debutat încă în prima echipă a ”marinarilor”, în timp ce Stoian a jucat 3 minute în finalul meciului cu FCU Craiova din 28 octombrie 2022, câştigat cu 2-1 de Farul.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele