Ultima oră
O tenismenă cu renume şi-a anunţat retragerea O tenismenă cu renume şi-a anunţat retragerea
Mesajul care sigur o va înfuria pe CSA Steaua! Ce a apărut pe contul oficial al celor de la FCSB, după câştigarea titlului Mesajul care sigur o va înfuria pe CSA Steaua! Ce a apărut pe contul oficial al celor de la FCSB, după câştigarea titlului
VIDEO | Poli Iaşi - UTA, astăzi, de la 18:15, în direct la Prima Sport 1! Moldovenii pot scăpa de „zona roşie” VIDEO | Poli Iaşi - UTA, astăzi, de la 18:15, în direct la Prima Sport 1! Moldovenii pot scăpa de „zona roşie”
VIDEO | CFR Cluj - Sepsi, ASTĂZI, de la 21:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Continuă lupta nebună pentru locul 2 în Superliga VIDEO | CFR Cluj - Sepsi, ASTĂZI, de la 21:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Continuă lupta nebună pentru locul 2 în Superliga
VIDEO | Gloria Buzău - CS Mioveni, duminică, de la 11:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Meci important pentru promovare în Liga 2 VIDEO | Gloria Buzău - CS Mioveni, duminică, de la 11:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Meci important pentru promovare în Liga 2
VIDEO | Oţelul - Hermannstadt, astăzi, de la ora 13:30, în direct la Prima Sport 1! Duel tare în play-out VIDEO | Oţelul - Hermannstadt, astăzi, de la ora 13:30, în direct la Prima Sport 1! Duel tare în play-out

Surpriza uriaşă în Cupa Davis! Spania, deţinătoarea trofeului a fost eliminată în faza grupelor

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 29 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20484825/1/nadal.jpg

Spania, deţinătoarea ”Salatierei de Argint” a fost eliminată în faza grupelor ediţiei din acest an a turneului final al Cupei Davis.

Fără Rafael Nadal, accidentat, jucătorii spanioli au fost eliminaţi după meciul cu Rusia, scor 1-2.

După ce Felciano Lopez, locul 107 ATP, a produs o surpriză, învingându-l pe Andrei Rublev, locul 5 ATP, cu scorul de 2-6, 6-3, 6-4, ruşii nu au mai cedat până la finalul întâlnirii.

Daniil Medvedev, locul 2 ATP, l-a depăşit pe Pablo Carreno Busta, locul 20 ATP, cu 6-2, 7-6 (3), apoi perechea Aslan Karaţev/Andrei Rublev a adus victoria Rusiei, după 4-6, 6-2, 6-4, cu cuplul Marcel Granollers/Feliciano Lopez.

Acest succes rus, al doilea în Grupa A, a dus la calificarea in extremis a Serbiei lui Novak Djokovici (o victorie şi o înfrângere) în faza sferturilor de finală, de pe locul 2 al Grupei F.

Tabloul sferturilor de finală este următorul:

Rusia - Suedia, Marea Britanie - Germania, Italia - Croaţia şi Serbia - Kazahstan. Toate partidele sunt în direct pe Look Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele