Ultima oră
Neluţu Varga s-a săturat! Patronul CFR-ului, decizie de ultimă oră după ce se înţelese cu Dan Petrescu

Neluţu Varga s-a săturat! Patronul CFR-ului, decizie de ultimă oră după ce se înţelese cu Dan Petrescu
Paul Papp a semnat! ”Vreau în play-off” Paul Papp a semnat! ”Vreau în play-off”
Un nou produs marca Gică Hagi face furori: „E impresionant” | VIDEO EXCLUSIV Un nou produs marca Gică Hagi face furori: „E impresionant” | VIDEO EXCLUSIV
Olivier Giroud pleacă de la AC Milan. Care este următoarea sa destinaţie Olivier Giroud pleacă de la AC Milan. Care este următoarea sa destinaţie
”Nici nu ştiu ce să spun, deja este penibil”. Denis Politic, discurs fără menajamente ”Nici nu ştiu ce să spun, deja este penibil”. Denis Politic, discurs fără menajamente
Reacţie incredibilă a unui jucător de la FCU Craiova. ”Suntem vai m**ţii noştri!” Reacţie incredibilă a unui jucător de la FCU Craiova. ”Suntem vai m**ţii noştri!”

Tamaş va câştiga la Chiajna un salariu impresionant pentru nivelul ligii secunde

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 10 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20977313/1/tamas.jpg

Gabi Tamaş (39 de ani) a oferit una dintre surprizele perioadei de transferuri din iarnă. Dorit de mai multe echipe din SuperLigă, veteranul a ales să meargă în Liga 2, la Concordia Chiajna!

Fundaş va câştiga un salariu foarte mare pentru nivelul ligii secunde. Cei de la Liga2.ro scriu că Tamaş va fi remunerat pentru cele 6 luni de contract cu suma de 50.000 de euro, adică aproximativ 8.000 de euro pe lună.

Tamaş a povestit culisele acordului cu ilfovenii şi s-a declarat impresionat de ce a găsit la formaţia care speră să revină în prima ligă la finele sezonului.

 ”Am semnat cu Chiajna, în primul rând datorită prieteniei cu preşedintele Tănase. La Chiajna am găsit normalitate, un club la care nu există o oră întârziere la salarii.

De când m-am întors în ţară nu a fost club care să fie la zi cu salariile, niciodată nu am luat banii lunar! Apoi, ce bază sportivă am găsit la Chiajna m-am crucit!

Este una extraordinară, aş spune în primele cinci din ţară, după baza celor de la FCSB de la Berceni, Farul, FCU Craiova şi U Craiova. Totul la superlativ. Toate acestea m-au convins să semnez cu Chiajna”
, a spus Tamaş, pentru Liga2.ro

FC Braşov, Dinamo, Galatasaray, Spartak Moscova, Celta Vigo, Auxerre, West Brom, CFR Cluj, Doncaster Rovers, Watford, FCSB, Cardiff, Hapoel Haifa, Astra Giurgiu, Universitatea Cluj, FC Voluntari şi Petrolul sunt celelalte echipe din CV-ul lui Tamaş.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele