Ultima oră
PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe
AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League
A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO
VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin” VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin”
Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”La cum suntem plătiţi, cred că trebuie să dea mai mult”. Ioan Ovidiu Sabău şi-a criticat dur jucătorii VIDEO | ”La cum suntem plătiţi, cred că trebuie să dea mai mult”. Ioan Ovidiu Sabău şi-a criticat dur jucătorii

Tănase şi Coman, apţi pentru meciul cu CFR Cluj! Două mari absenţe în defensiva FCSB

FCSB Publicat de Emanoil Ursache pe 19 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20561542/1/yjdhyjqzn2i0ndvkndblzdy5yzazoweyn2qx-thumb.jpg

Toni Petrea a primit două veşti bune în compartimentul ofensiv înaintea meciului cu CFR Cluj, informează Fanatik. Antrenorul celor de la FCSB se va putea baza pe Florin Tănase, golgheterul ”roş-albaştrilor”, refăcut după accidentare. Căpitanul lui Petrea va juca din primul minut al meciului care poate decide al cincilea titlu consecutiv pentru CFR sau relansarea luptei pentru campionat.

De asemenea, Florinel Coman şi-a revenit din punct de vedere fizic şi este la capacitate maximă de efort. La ultimele antrenamente, ”Mbappe” s-a pregătit normal, fără să acuze dureri. Coman speră să ajungă la forma sa optimă fotbalistică şi să îşi redreseze cariera care a tot mers pe o pantă descedentă. El a mai evoluat 24 de minute în derby-ul cu Rapid, însă va fi folosit titular pentru prima dată după aproape cinci luni.

În apărare, însă, Toni Petrea se confruntă cu probleme pe benzi. Titularii Valentin Creţu şi Risto Radunovic sunt suspendaţi, după ce au încasat cartonaşe galbene în ultimul meci din 2021 disputat de FCSB, remiza albă cu Sepsi Sfântu Gheorghe. Locurile acestora vor fi ocupate, cel mai probabil, de Ovidiu Popescu şi Denis Haruţ.

“Cu CFR este un meci de campionat, dar importanţa lui este foarte mare, ţinând cont că ulterior vom mai juca de două ori. O victorie ar fi importantă şi pentru moralul jucătorilor. În plus, ne-am apropia la 7 puncte de ei şi am pune ceva presiune asupra lor.

Importanţa jocului este foarte mare, dar jucătorii trebuie să realizeze că nu contează doar un joc. Nu înseamnă că dacă vom câştiga cu CFR lucrurile s-au rezolvat, trebuie să scoatem maximum de la fiecare meci.

Se poate spune că noi avem o mai mare omogenitate, dar chiar dacă ei au făcut câteva transferuri, jucătorii noi nu cred că vor intra din prima în echipă. Ei au deja un schelet format, iar cei noi vor intra pe parcurs. Aşa că la primul meci, cel cu noi, mă aştept să alinieze echipa din tur.”, declara Toni Petrea înaintea partidei.

FCSB şi CFR Cluj se duelează duminică, 23 ianuarie, de la ora 20:00. ”Feroviarii” sunt lideri în clasament cu 57 de puncte, la 10 lungimi peste ”roş-albaştri”, ocupanţi ai poziţiei secunde.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele