Ultima oră
Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol
VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA
S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor
Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult” Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult”
Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor
"Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca "Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca

Tatăl unui mare antrenor, fost spion german

Uncategorized Publicat pe 24 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38106/21503260/1/profimedia-0764768356.jpg

Selecţionerul Germaniei, Julian Nagelsmann, a vorbit într-un interviu pentru Der Spiegel despre moartea tatălui său, despre care a dezvăluit că a lucrat în cadrul echivalentului MI6 din această ţară înainte de a-şi pune capăt zilelor în urmă cu 16 ani, relatează The Guardian.

Nagelsmann a povestit că se afla la un curs de antrenorat când a fost anunţat de moartea tatălui său, Erwin. Când era elev, el a crezut că Erwin era militar, înainte de a afla, în timpul adolescenţei, că acesta era de fapt un agent al serviciului federal de informaţii al Germaniei.

"Nu am voie să spun mai multe despre asta şi nici măcar nu ştiu exact ce a făcut", a declarat Nagelsmann. "Însă el nu făcea parte din administraţie".

"Aveam 15 sau 16 ani [când mi-a spus]. Adesea, în deplasările la antrenamente de la Landsberg, unde locuiam, la München [menţiona acest lucru]. Apoi, spunea puţin, dar era mai mult în domeniul microprocentajelor. Nu avea voie să vorbească despre jobul său. Acesta a fost şi motivul pentru care spunea adesea că totul era prea mult pentru el. Nu exista niciun fel de împărtăşire a grijilor în munca lui. În cele din urmă, acest lucru a pus multă presiune asupra lui."

Nagelsmann şi-a amintit că i-a fost greu să înţeleagă motivele morţii tatălui său. "A fost dificil", a spus el. "Tatăl meu nu a lăsat un bilet de adio, nu a existat nicio explicaţie. Dar modul în care şi-a luat viaţa a arătat clar că decizia sa era absolut clară pentru el. Mă simt foarte prost pentru familie, dar m-a ajutat să ştiu că el chiar a vrut să moară şi nu a fost vorba despre un strigăt de ajutor sau un semnal. Cred că trebuie să respect o astfel de decizie”.

"Tatăl meu era de fapt un tip foarte amuzant, care făcea glume şi râdea mereu, căruia îi plăcea să fie cu prietenii, să cânte la chitară şi să cânte mereu. Dar cred că a fost o combinaţie între volumul său de muncă şi starea sa generală. La sfârşitul vieţii sale se schimbase deja; presiunea carierei sale era vizibilă."

În luna martie a anului trecut, Nagelsmann a fost demis de Bayern Munchen după aproape doi ani pe Allianz Arena. Bayern caută din nou un nou antrenor după ce a anunţat că Thomas Tuchel va pleca la sfârşitul acestui sezon şi a fost asociată cu atragerea lui Xabi Alonso de la liderul surpriză al Bundesligii, Bayer Leverkusen. Nagelsmann a avertizat, însă, că timpul nu este întotdeauna un lux pe care şi-l permit managerii de la Bayern.

"Am fost luat de Bayern cu condiţia ca eu să schimb lucrurile", a spus el. "Sunt cluburi care îţi oferă timp. Jürgen Klopp a fost la Liverpool timp de cinci ani înainte de a deveni campion acolo pentru prima dată. Pep Guardiola a câştigat titlul Ligii Campionilor cu Manchester City abia după şapte ani. Antrenorii de la Bayern Munchen nu au la fel de mult timp pentru a dezvolta ceva".

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Uncategorized

Ultimele articole Toate articolele