Ultima oră
VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor
Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!” Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!”
”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator ”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator
"Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic "Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic
S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open
Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A! Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A!

Taylor Swift a donat 100.000 de dolari familiei persoanei împuşcate la parada echipei Kansas City Chiefs

Special Publicat de Daian Cutu pe 16 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/21495112/1/swift.png

Taylor Swift a donat 100.000 de dolari (79.000 de lire sterline) familiei Lisei Lopez-Galvan, care a fost ucisă într-un schimb de focuri de armă la o paradă pentru echipa de fotbal american Kansas City Chiefs, câştigătoare a Super Bowl-ului.

Cântăreaţa, al cărei partener, Travis Kelce, joacă în echipă, a făcut două donaţii de 50.000 de dolari şi a scris: „Vă trimit cele mai profunde condoleanţe în urma pierderii voastre devastatoare”. Un reprezentant al lui Swift a confirmat pentru Variety că donaţiile au fost autentice.

Fondul a fost înfiinţat pentru a oferi „sprijin financiar vital” familiei DJ-ului de radio Lopez-Galvan, „în timp ce procesează această tragedie de neconceput”. Îi supravieţuiesc soţul şi cei doi copii.

Alte 21 de persoane au fost rănite în urma atacului, mai mult de jumătate dintre ele având vârsta sub 16 ani şi multe dintre ele cu răni care le pun viaţa în pericol. Personalul de la spitalul universitar din oraş, unul dintre cele trei care au primit pacienţi, a declarat joi că, dintre cei opt pe care i-a primit, trei au fost externaţi, unul se afla într-o stare stabilă, iar doi erau în stare critică, dar în curs de ameliorare.

Şefa poliţiei din Kansas City, Stacey Graves, a declarat că împuşcăturile nu au avut „nicio legătură cu terorismul sau cu extremismul violent de sorginte internă”, că nu au vizat parada în sine şi că „se pare că a fost o dispută între mai multe persoane care s-a terminat cu focuri de armă”. Trei persoane au fost arestate, iar doi copii adolescenţi rămân în arest.

Echipa Kansas City Chiefs a declarat că este „cu adevărat întristată de acest act de violenţă lipsit de sens”, în timp ce Kelce a spus că are „inima frântă de tragedie”.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Special

Ultimele articole Toate articolele