Ultima oră
VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”

Toni Petrea i-a confirmat lui Gheorghe Mustaţă că rămâne la FCSB

FCSB Publicat de Emanoil Ursache pe 19 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20711753/1/petrea.jpg

Gheorghe Mustaţă, liderul Peluzei Nord, a anunţat că Toni Petrea va continua să o antreneze pe FCSB şi din sezonul următor.

Mustaţă i-a transmis lui Petrea că nu poate refuza să semneze prelungirea angajamentului cu formaţia ”roş-albastră”, dacă îi pasă de voinţa suporterilor FCSB, şi că nu va avea parte de susţinerea acestora la o eventuală revenire în cazul în care va pleca acum.

Profund mirat, Petrea a dat mâna cu Mustaţă şi l-a îmbraţişat, după care i-a confirmat că va rămâne antrenorul vicecampioanei FCSB.   

”Am fost special la baza din Berceni. Direct la biroul lui Toni Petrea. Era în şedinţă cu un fotbalist şi am aşteptat pe hol. Când am intrat a rămas surprins. I-am spus: «Dacă e adevărat că ai acceptat să semnezi cu noi pentru jucători, acum trebuie să rămâi pentru suporteri. Nu ne poţi refuza. Ai susţinerea noastră şi îţi cerem să rămâi. Dacă nu rămâi, să nu te mai întorci vreodată pentru că nu te vom mai susţine».

Evident că a rămas mult timp înmărmurit, surprins, mirat. Primul gest al lui, însă, a fost să dea mâna cu mine şi să mă îmbrăţişeze. A spus: «Voi continua cu voi, da, rămân». Suntem mai hotărâţi ca niciodată să-l susţinem şi pe el şi pe jucători, pe toţi. Acum arătăm cine e Steaua, cum îi spunem noi acestei echipe care nu a retrogradat vreodată”, a declarat Gheorghe Mustaţă, la Radio Sport 1.

Toni Petrea şi-a început la FCSB al doilea mandat în luna noiembrie a anului trecut, după ce a mai pregătit formaţia roş-albastră din iunie 2020 până la 26 mai 2021.

Cupa României din sezonul 2019-2020 este singurul trofeu cucerit de Toni Petrea ca antrenor principal la FCSB, singura echipă din cariera tehnicianului.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele