Ultima oră
Guerreiro nu va evolua în semifinala retur a Ligii Campionilor cu Real Madrid Guerreiro nu va evolua în semifinala retur a Ligii Campionilor cu Real Madrid
Victor Piţurcă i-a distrus pe cei de la CSA Steaua: ”Bine că a rămas în Liga 2!”

Victor Piţurcă i-a distrus pe cei de la CSA Steaua: ”Bine că a rămas în Liga 2!”
Formaţia cu pretenţii din Superliga ce abordează finalul de sezon cu lotul decimat. ”Avem foarte mulţi jucători accidentaţi” Formaţia cu pretenţii din Superliga ce abordează finalul de sezon cu lotul decimat. ”Avem foarte mulţi jucători accidentaţi”
VIDEO | Petrolul - Oţelul 1-0, în direct la Prima Sport 1! Grozav deschide scorul din penalty VIDEO | Petrolul - Oţelul 1-0, în direct la Prima Sport 1! Grozav deschide scorul din penalty
”Lucrăm doar la asta! Orice altceva poate să mai aştepte”. Dan Şucu doreşte un antrenor legendar la Rapid ”Lucrăm doar la asta! Orice altceva poate să mai aştepte”. Dan Şucu doreşte un antrenor legendar la Rapid
Jucătorul echipei Molenbeek, Reine-Adélaide, a suferit o comoţie cerebrală după ce a fost lovit de o minge în faţă Jucătorul echipei Molenbeek, Reine-Adélaide, a suferit o comoţie cerebrală după ce a fost lovit de o minge în faţă

Toni Petrea, sincer, după ce a umilit Hermannstadt. „Nu mă gândeam că vom marca cinci goluri, dar ştiam că ne vom crea ocazii”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 26 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19565703/1/pet.jpg

FCSB a spulberat-o pe Hermannstadt live pe LookSport+, scor 5-0, şi a urcat pe locul al doilea în Casa Liga 1, cu 18 puncte, la egalitate cu CFR Cluj şi la trei puncte de liderul Craiova.

Toni Petrea a declarat la flash-interviu că nu se aştepta ca elevii săi să marcheze atât de multe goluri în poarta ardelenilor, dar era ferm convins că aceştia îşi vor crea multe ocazii.

Tehnicianul a mai punctat faptul că Oaidă a revenit pe teren după o pauză de mai bine de patru luni şi că Sergiu Buş a reuşit în sfârşit să marcheze.

„Nu mă gândeam că vom marca 5 goluri, dar ştiam că ne vom crea ocazii. Mă bucur că n-am primit gol. Sunt preocupat de un joc ofensiv, îmi place să ne creăm ocazii de poartă. Încercăm să ne îmbunătăţim jocul de la un meci la altul. Mă bucur pentru Sergiu Buş că a marcat. L-am schimbat pentru a vedea şi alţi jucători la lucru, cum a fost Răzvan Oaidă. Cred că e un lucru îmbucurător că suntem echipa din campionat cu cea mai mică medie de vârstă”, a declarat Toni Petrea la finalul meciului.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele