Ultima oră
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”

Toni Petrea surprinde! Ce a putut spune antrenorul Chindiei de implicarea lui Becali la FCSB

FCSB Publicat de Emanoil Ursache pe 16 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20921703/1/pet.jpg

Toni Petrea, fost antrenor la FCSB, în prezent tehnician la Chindia Târgovişte, i-a luat apărarea fostului său patron, despre care presa a scris în repetate rânduri că se implică în alcătuirea primului 11 la ”roş-albaştri” sau în efectuarea schimbărilor pe parcusul jocului.

Petrea susţine că pe acest subiect s-a creat o imagine greşită în ochii suporterilor FCSB şi ai fanilor fotbalului românesc. Antrenorul a confirmat că discuta cu Gigi Becali referitor la fotbaliştii care trebuiau introduşi pe teren, cu argumente pro şi contra, însă niciodată latifundiarul nu i-a impus să joace cu cineva anume sau să îi interzică utilizarea vreunui ”roş-albastru”.

În apărarea lui Gigi Becali

Continuând pledoaria în favoarea fostului finanţator, Petrea a afirmat că este normal ca un patron să se implice în afacerea sa pentru a supraveghea ce se întâmplă, chiar dacă nu are cunoştinţe în domeniul respectiv.

”Discuţiile se leagă de ceea ce s-a întâmplat la FCSB. Este un club privat unde există un patron care îşi bagă banii. Nu aş vrea să discut despre chestia asta, dar s-a creat o imagine greşită.

Cu domnul Becali discutam şi veneam cu argumente pro şi contra referitor la jucătorii care trebuie să joace. Nu mi-a spus să joc cu unul sau cu altul. Nu s-a întâmplat aşa ceva.

Dar şi dumneavoastră, dacă aţi avea o afacere, v-aţi implica îndeaproape. Chiar dacă nu aveţi cunoştinţe într-un anumit domeniu, trebuie să supravegheaţi ce se întâmplă. Este normal să îl înţeleg pe domnul Becali. Trăim într-o societate capitalistă, sunt investiţii făcute, automat trebuie să te gândeşti şi la ce poţi să scoţi.”, a declarat Toni Petrea, conform Fanatik.

Toni Petrea a antrenat-o pe FCSB în perioadele iunie 2020 – mai 2021 şi noiembrie 2021 – iulie 2022. În 2020, Petrea a câştigat Cupa României alături de fosta sa echipă.

El a demisionat de la vicecampioană în luna iulie a acestui an. Eşecul din derby-ul cu Rapid, 2-0, în etapa a 2-a din Superligă a fost ultimul meci pentru Toni Petrea la FCSB. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele