Ultima oră
Marius Şumudică a anunţat cine va fi antrenor la Rapid! ”Mulţumesc conducerii că s-a gândit la mine” Marius Şumudică a anunţat cine va fi antrenor la Rapid! ”Mulţumesc conducerii că s-a gândit la mine”
Kenyanul Eliud Kipchoge spune că a fost victima hărţuirii online după moartea lui Kelvin Kiptum Kenyanul Eliud Kipchoge spune că a fost victima hărţuirii online după moartea lui Kelvin Kiptum
Joselu va primi ceva special, după ce a adus calificarea lui Real Madrid în finala Ligii Campionilor Joselu va primi ceva special, după ce a adus calificarea lui Real Madrid în finala Ligii Campionilor
Primul meci al sezonului din Malaezia a fost anulat după ce mai mulţi jucători au fost victimele unor violenţe Primul meci al sezonului din Malaezia a fost anulat după ce mai mulţi jucători au fost victimele unor violenţe
Debut fabulos al lui Kirill Shevchenko în faţa multiplului campion mondial Magnus Carlsen, la Varşovia Debut fabulos al lui Kirill Shevchenko în faţa multiplului campion mondial Magnus Carlsen, la Varşovia
Tony, despre meciul decisiv cu Petrolul. ”Vrem să câştigăm, dar trebuie să fim echilibraţi” Tony, despre meciul decisiv cu Petrolul. ”Vrem să câştigăm, dar trebuie să fim echilibraţi”

Tony, fostul jucător de la CFR Cluj, pe punctul să preia banca tehnică a unei echipe din România

Poli Iași Publicat de Daian Cutu pe 31 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/21542351/1/tony.jpg

UPDATE: Preşedintele Cornel Şfaiţer a anunţat că portughezul a ajuns la un acord cu formaţia din Copou şi va prelua echipa în scurt timp.

”Am discutat cu Tony şi am bătut palma. Îl aşteptăm în Copou, să vedem cum găsim bilete de avion şi luni va fi la echipă. Aveam nevoie rapid de un antrenor, nu mai puteam aştepta. Am încredere că Tony poate scoate echipa din criză”, a declarat Cornel Şfaiţer pentru ProSport.

---------------------------------------

FC Botoşani a învins pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa Poli Iaşi, într-un meci din etapa a doua a play-out-ului Superligii.

Oaspeţii au condus cu 1-0, datorită golului marcat de Roman, în minutul 26. Gazdele au revenit şi au obţinut victoria prin Dican ’68 şi Lopez ’75.

Eşecul i-a fost  fatal lui Leo Grozavu, care a fost demis la scurt timp după eşecul de la Botoşani.

Cei de la ProSport scriu că oficialii moldovenilor au o listă consistentă de înlocuitori, care cuprinde nume importante, precum: Marius Şumudică şi Liviu Ciobotariu. De asemenea, mai sunt luate în calcul şi variantele Ionuţ Badea, Mihai Teja şi Eugen Neagoe.

Numele mai sus menţionate nu par uşor de adus în timp scurt, astfel, GSP anunţă că Poli Iaşi pregăteşte aducerea unui tehnician străin, care ştie bine fotbalul nostru. Este vorba despre Tony da Silva, fostul fundaş al celor de la CFR Cluj.

Portughezul are multe atuuri. Deţine licenţa PRO şi este un bun vorbitor al limbii române, comunicarea cu jucătorii nefiind o problemă.

Tony a lucrat ca principal şi secund în ţara natală la: Academico Viseu, Freamunde, Oliveirense, Braganca, Vilar Perdizes, Pacos de Fereira şi Montalegre. De asemenea, are în CV şi funcţia de analist video la naţionala Camerunului.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Poli Iași

Ultimele articole Toate articolele