Ultima oră
Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol
VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA
S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor
Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult” Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult”
Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor
"Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca "Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca

Tony şi-a îndeplinit obiectivul în Copou! ”Îi dedic această victorie lui Leo Grozvanu, a fost fantastic, am încheiat munca lui”

Poli Iași Publicat de Daian Cutu pe 13 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/21589295/1/poli-iasi-fc-petrolul-ploiesti-superliga-superbet-play-out-12-05-2024.jpg

Poli Iaşi este sigură că rămâne şi anul viitor în Superliga, graţie succesului cu Petrolul, 2-0.

Ieşenii au marcat târziu, dar după ce Itu a deschis scorul în minutul 68, Bettaieb a înscris şi el un minut mai târziu, pentru 2-0, care a fost şi scorul final din meciul Poli Iaşi – Petrolul.

Tehnicianul lusitan a surprins la final de meci. Acesta i-a dedicat salvarea de la retrogradare fostului antrenor, Leo Grozavu.

”Am venit aici cu inima deschisă şi am spus din prima zi că o să fie greu, dar eram foarte încrezător. E munca lui Grozavu, a conducerii, a băieţilor. Eu nu fumez, dar iau nişte bomboane, aşa mă calmez. Nu contează asta, vedetă e echipa, oraşul.

Pentru mine e ceva important ce s-a întâmplat azi între echipă şi suporteri, aşa trebuie să fie în fiecare duminică. Noi nu avem buget, suntem o echipă umilă, de muncitori, eu mă simt foarte bine aici.

Îi dedic această victorie lui Leo Grozvanu, a fost fantastic, am încheiat munca lui. Nu mă interesa ce se întâmpla în celelalte meciuri. Am făcut cel mai bun meci al nostru de când sunt eu aici. Ce să mai spun? Mândru de oraş, de public, de băieţi”
, a spus Tony, după meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Poli Iași

Ultimele articole Toate articolele