Ultima oră
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma

Tot mai rău! Cu cine a semnat Ante Vukusic, fostul atacant de la FCSB, după ce nu s-a regăsit nici în Serie C

Alte campionate externe Publicat de Daian Cutu pe 28 feb 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/20619827/1/vuk.jpg

Ante Vukusic (30 de ani) a ajuns în luna august, în Serie C, la ACR Messina, după o experienţă extrem de scurtă la FCSB. Atacantul născut în Croaţia a început bine acolo, reuşind să marcheze un gol, la a treia apariţie în tricoul formaţiei din divizia a treia din Peninsulă, dar apoi s-a stins, iar acum a semnat cu o nouă echipă.

El a ajuns în campionatul Bosniei şi Herţegovinei, la FK Tuzla, formaţie ce ocupă în prezent locul doi în campionat şi are şanse importante să prindă un loc de cupă europeană.

Vukusic speră astfel să se regăsească într-unul din cele mai slabe campionate ale Europei, echipele din Bosnia oprindu-se an de an în primele tururi preliminarii ale competiţiilor continentale, deşi naţionala este una solidă, nucleul fiind însă alcătuit din jucători din afara ţării.

Înainte să vină la FCSB, atacantul croat a evoluat pentru NK Olimpija Ljubljana. Acolo a avut evoluţii extrem de apreciate, marcând de 28 de ori şi oferind 9 pase decisive în 50 de partide. Cele mai bune evoluţii ale carierei le-a avut însă în ţara natală, la Hajduk Split, unde în 99 de prezenţe a adunat 42 de goluri şi a contribuit cu 8 pase decisive la reuşitele colegilor.

Pentru FCSB, Vukusic a adunat doar 5 meciuri (129 de minute).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri