Ultima oră
Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins

Tottenham aproape de a-l transfera pe Yves Bissouma. Antonio Contea l-a dorit foarte mult pe mijlocaşul lui Brighton

Premier League Publicat de Ovidiu Neacşu pe 14 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/20740045/1/288131556-513924923868337-1827194991179782038-n.jpg

Yves Bissouma va semna în următoarele zile cu Tottenham, mijlocaşul din Mali se află în ultimul an de contract cu Brighton, iar cele două cluburi s-au înţeles.

  • Noul sezon de Premier League debutează pe 6 august şi se vede pe Prima Sport in perioada 2022-2025

Yves Bissouma va efectua vizita medicală în următoarele zile şi va deveni al treilea transfer a lui Tottenham, din această vară. Spurs i-a mai adus pe Fraser Foster şi pe Ivan Perisic pentru a întări echipa. Tottenham îi va plăti 25 de milioane de lire sterline (29 de milioane de euro) lui Brighton, anunţă cei de la SkySports

Antonio Conte l-a dorit foarte mult pe mijlocaşul de 25 de ani, pentru a-şi betona zona centrală, din care mai face parte şi Hojbjerg. El a rămas impresionat de prestaţiile jucătorului din Mali şi nu a stat foarte mult pe gânduri. 

Printre echipele care l-au dorit pe Bissouma se numără Arsenal, Aston Villa şi Everton. Echipa antrenată de Steven Gerrard a făcut o ofertă, în iarnă pentru el, dar Brighton nu a acceptat. 

Ce jucători mai poate aduce Conte 

Mai multe surse spun că bugetul lui Spurs pentru această perioadă de transferuri este de 150 de milioane de lire sterline. O mare parte din aceşti bani au fost folosiţi pentru a-i transfera definitiv pe Kulusevksi şi Romero, dar Conte mai vrea un fundaş central, iar ţinta lui principală este Alessandro Bastoni, de la fosta sa echipă, Inter.

Conducerea lui Tottenham vrea să îi construiască lui Antonio Conte o echipă, cu care să se poată bate la titlu în Premier League. Astfel că Spurs va fi extrem de activă pe piaţa transferurilor în această vară.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele