Ultima oră
VIDEO | Oţelul - Hermannstadt, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii puteau primi penalty VIDEO | Oţelul - Hermannstadt, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii puteau primi penalty
Gigi Becali, declaraţie de senzaţie după ce FCSB a câştigat titlul: „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp” Gigi Becali, declaraţie de senzaţie după ce FCSB a câştigat titlul: „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp”
Nu este CFR Cluj! Risto Radunovic a anunţat echipa la care va juca din sezonul viitor Nu este CFR Cluj! Risto Radunovic a anunţat echipa la care va juca din sezonul viitor
VIDEO | Gloria Buzău - CS Mioveni 1-0. Formaţia lui Andrei Prepeliţă face un salt imens către promovare VIDEO | Gloria Buzău - CS Mioveni 1-0. Formaţia lui Andrei Prepeliţă face un salt imens către promovare
VIDEO | Leo Messi înscrie pe bandă rulantă la Inter Miami VIDEO | Leo Messi înscrie pe bandă rulantă la Inter Miami
Bomba momentului în războiul dintre CSA şi FCSB: „Am înţeles că va reveni la Steaua!” Bomba momentului în războiul dintre CSA şi FCSB: „Am înţeles că va reveni la Steaua!”

Totul pentru promovare! Decizia luată de UTA, cu câteva zile înainte de debutul în play-off

Liga II Publicat pe 30 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19407263/1/uta-arad.jpg

Clubul UTA a anunţat, marţi, că împreună cu Primăria Arad, prin Centrul Municipal de Cultură Arad, organizează în două locaţii vizionarea pe ecran mare a meciului UTA – Petrolul, de sâmbătă, din play-off-ul Ligii 2. Cele două locaţii sunt în Piaţa Avram Iancu – 500 locuri (Centru) şi Parcul Regina Maria – 500 locuri  (Micălaca - Orizont).

Accesul este gratuit, pe bază de înscrieri, cu prioritate pentru abonaţi. Înscrierile se fac în cursul zilelor de miercuri şi joi - doar pentru fanii abonaţi, iar vineri şi sâmbătă – pentru fanii care nu posedă abonament. Fanii se pot înscrie prin telefon, sms, WhatsApp sau email.

Mesajul trimis trebuie să conţină: numele, prenumele, locaţia (Centru sau Micălaca) şi numărul de telefon. ”Evenimentul şi accesul se vor desfăşura cu respectarea în totalitate a măsurilor în vigoare privind prevenirea răspândirii şi infectării cu Covid19. Hidratarea va fi asigurată, contra cost, de comercianţi. CLUBUL asigură gratuit dezinfectant şi mască pentru fiecare participant”, a precizat UTA Arad.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele