Ultima oră
Veteranul Thiago Silva a plecat de la Chelsea şi a fost prezentat la noua echipă Veteranul Thiago Silva a plecat de la Chelsea şi a fost prezentat la noua echipă
”S-au prezentat lamentabil”. Echipa din Superliga ce a dezamăgit crunt în acest sezon | VIDEO EXCLUSIV ”S-au prezentat lamentabil”. Echipa din Superliga ce a dezamăgit crunt în acest sezon | VIDEO EXCLUSIV
Valentin Mihăilă s-a decis! Unde va juca din sezonul următor. ”Îmi oferă tot ce am nevoie şi ştiu că aici pot progresa” Valentin Mihăilă s-a decis! Unde va juca din sezonul următor. ”Îmi oferă tot ce am nevoie şi ştiu că aici pot progresa”
Giovanni Becali a făcut anunţul! 5 milioane de euro pentru Darius Olaru

Giovanni Becali a făcut anunţul! 5 milioane de euro pentru Darius Olaru
Jaqueline Cristian a ratat calificarea pe tabloul principal la Roma Jaqueline Cristian a ratat calificarea pe tabloul principal la Roma
Dani Coman, în discuţii avansate să vină la un club cu pretenţii. ”Am avut o discuţie” Dani Coman, în discuţii avansate să vină la un club cu pretenţii. ”Am avut o discuţie”

Trădare pe axa Steaua – Rapid! Un fotbalist emblematic al ”militarilor” şi-a declarat dragostea pentru giuleşteni

Rapid Publicat pe 13 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/19585984/1/984332-cl-raducanu-gigi-becali-lincar-rs-0753.jpg

Erik Lincar, fost mijlocaş al Stelei Bucureşti, a recunoscut că iubeşte Rapidul, în ciuda trecutului său. Lincar a afirmat că oricând ar antrena formaţia alb-vişinie şi că este încântat de atmosfera pe care o creează suporterii giuleştenilor.

Totuşi, fostul tehnician de la Turris Turnu Măgurele nu ar pregăti-o niciodată pe marea rivală a Stelei şi a Rapidului, Dinamo.

”Eu chiar simpatizez cu Rapidul şi am şi zis-o. Iubesc Rapid şi tot timpul am fost încântat de spectacolul pe care îl oferă suporterii. În acelaşi timp, mi-aş dori ca la un moment dat să antrenez această echipă. Nu ştiu dacă va fi posibil din cauza trecutului meu. Oricând aş antrena Rapidul, dar nu şi Dinamo.”, a declarat Erik Lincar, potrivit GSP.

  • Cinci trofee a câştigat Erik Lincar cu Steaua între 1997 şi 2002: două titluri, o Cupă şi două Supercupe ale României.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele