Ultima oră
NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau
Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie

Transfer interesant în Liga 2. CSC 1599 Şelimbăr a adus un fundaş cu multă experienţă de la Rapid

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 26 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20753849/1/dandea.jpg

Alexandru Dandea (34 de ani) a semnat cu divizionara secundă CSC 1599 Şelimbăr. Experimentatul fundaş a evoluat sezonul trecut în 28 de partide pentru Rapid, formaţie de care s-a despărţit recent.

Dandea îl va avea antrenor la formaţia sibiană pe Eugen Beza, cu care a mai colaborat la Hermannstadt. Cei de la Şelimbăr l-au transferat recent şi pe portarul Alexandru Silveanu (18 ani), ultima dată la Concordia Chiajna.

”Echipa noastră continuă seria achiziţiilor, iar astăzi (n.a. sâmbătă) echipa antrenată de Eugen Beza şi-a asigurat, pentru 2 ani, serviciile fundaşului central Alexandru Dandea, fotbalist care a încheiat sezonul trecut la Rapid Bucureşti sub comanda lui Adrian Mutu.

Cu 30 de partide şi două goluri marcate în sezonul trecut în tricoul «alb-vişiniilor» din Giuleşti, Alexandru Dandea a ales CSC 1599 Şelimbăr, echipă alături de care apărătorul central şi-a manifestat intenţia de a ataca play-off-ul.

Alexandru Dandea va purta numărul 30 pe tricou la echipa noastră, iar de-a lungul carierei fundaşul în vârstă de 34 de ani a mai evoluat la CSM Rm. Vâlcea, Drobeta Tr. Severin, Dinamo Bucureşti, Hoverla (Ucraina), Metalul Reşiţa, Astra Giurgiu, FC Hermannstadt şi Rapid Bucureşti”,
este comunicatul formaţiei din Liga 2.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele