Ultima oră
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar

Transfer nou la Fotbal Show! Are titluri cu Dinamo şi FCSB şi o poreclă memorabilă. Debutează vineri, de la 19:00, pe Prima Sport 2

Emisiuni Publicat pe 3 feb 2023
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/21004168/1/site.png
 
Fotbal Show, emisiunea de analiză sportivă cu cea mai numeroasă echipă de specialişti din România, va avea un nou invitat permanent, începând din această seară. 
 
Cel mai nou nume din echipa de analişti a Prima Sport va debuta la Fotbal Show de la ora 19:00, în direct pe Prima Sport 2, înainte de partida FC U Craiova 1949 - Universitatea Cluj. 
 
O figură foarte cunoscută în peisajul fotbalistic, noul membru al echipei Prima Sport este fost internaţional, a jucat pentru FCSB şi pentru Dinamo şi este de două ori campion al României. În plus, a rămas în folclorul fotbalului românesc cu una dintre cele mai cunoscute porecle pentru microbişti.
 
Îl recunoşti? Află cine este în această seară, la Fotbal Show, de la 19:00, pe Prima Sport 2.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele