Ultima oră
NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid
Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată

Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare

Transferul lui Boban Nikolov la FCSB devine o simplă formalitate! Gigi Becali a confirmat tot

FCSB Publicat de Emanoil Ursache pe 16 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20860978/1/profimedia-0672966444.jpg

Gigi Becali a confirmat informaţia apărută în presă înaintea meciului cu Anderlecht (0-0), referitoare la aducerea lui Boban Nikolov (28 de ani), la FCSB.

Becali a dezvăluit că înainte de a face o nouă mutare pe piaţa transferurilor s-a consultat cu fostul golgheter şi căpitan al ”roş-albaştrilor”, Florin Tănase, care i-a confirmat că Nikolov este un jucător pe placul său.

Finanţatorul vicecampioanei a oferit şi câteva detalii despre contractul macedoneanului. Potrivit spuselor latifundiarului, Boban Nikolov a semnat cu FCSB, liber de contract, un angajament pe un an, cu opţiune de prelungire pe încă doi.

"Păi, da. Acum, când am bani, fac, dar să vină banii de acolo, dar nu de la buzunarul meu. Când am bani, fac, să vedem cum merge echipa şi cu Nikolov ăsta. La ora asta caut un mijlocaş care să dirijeze orchestra, văd că Edjouma a început să se încadreze şi cu Olaru, amândoi, dar vreau unul mai mobil, plimbăreţ pe tot terenul, cum e Bauza. 

Eu l-am întrebat pe Tănase, am zis ce e cu el, a zis că e un jucător gen Oaidă, dar puţin mai bun. El e recuperator, dar nu o pierde, exact ce îţi place ţie. El recuperează, dar pasează, asta şi vreau, să nu pierzi mingea.

L-am luat, el se califică la locul de muncă, adică un an, plus încă doi, aşa face Becali contractele de acum înainte, nu cum am făcut 5, 6 ani. Păi, te iau să te ţin eu pe tine 3 ani să mă încarc la antrenamente. Nu, tată!", a declarat Gigi Becali, la Pro Arena. 

Boban Nikolov, un fotbalist cu realizări notabile

Boban Nikolov este un mijlocaş central cu 42 de selecţii şi 3 goluri pentru reprezentativa Macedoniei de Nord. De-a lungul carierei sale a evoluat pentru MOL Fehérvár FC (Ungaria), Vardar Skopje (Macedonia de Nord), Farul Constanţa, Sheriff Tiraspol şi Lecce (Italia).

Nikolov a fost pe teren pentru Sheriff Tiraspol în luna septembrie a anului trecut, când formaţia din Republica Moldova a produs surpriza sezonului în Liga Campionilor, învingând cu 2-1 Real Madrid pe Santiago Bernabeu. Şocul este cu atât mai mare ţinând cont că, pe lângă nume, Real avea să câştige competiţia supremă intercluburi la nivel mondial şi european în stagiunea respectivă. Boban Nikolov a şi marcat în grupele UCL pentru Sheriff, în ultimul meci de pe terenul lui Şahtior Doneţk (1-1).

Campionatul şi Cupa Ungariei o dată, campionatul Macedoniei de Nord de două ori, campionatul şi Cupa Republicii Moldova sunt trofeele din palmaresul lui Boban Nikolov.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele