Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Transferul lui Kevin Boli la FCSB, în impas? Valeriu Iftime şi Gigi Becali aşteaptă un răspuns de la impresarul jucătorului. UPDATE: Singura condiţie impusă de patronul moldovenilor

FCSB Publicat de Emanoil Ursache pe 24 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20961552/1/cs-mioveni-fc-botosani-superliga-superbet-23-10-2022-1.jpg

Update, 24.12.2022, ora 16:12: Valeriu Iftime, patronul moldovenilor, a confirmat interesul FCSB-ului, dar nu vrea să îl cedeze pe Boli fără să primească o sumă de bani. Fundaşul central se află în ultimele şase luni de contract, dar Gigi Becali speră să îl aducă pe gratis în acestă iarnă. Compartimentul defensiv este marele minus al echipei pregătite de Mihai Pintilii.

"Dacă a spus că probabil Boli va merge la FCSB, probabil că domnul Becali s-a bazat pe bunul simţ al amândurora. Pe al meu că nu voi cere sute de mii de euro, dar şi pe al dânsului că nu va vrea să ia fotbalistul gratis.

Pentru că gratis nu va pleca de la mine. El mai are contract până la vară. Depinde şi de ce vrea el pentru că încă nu ştiu, că n-am apucat să discutăm, deoarece este şi accidentat", spunea Valeriu Iftime, la începutul acestei luni, pentru digisport.ro. 

 

Ştirea iniţială:

Transferul fundaşului central Kevin Boli (30 de ani) de la FC Botoşani la FCSB pare să fi intrat în impas, deşi patronii celor două formaţii, Valeriu Iftime şi Gigi Becali, s-au înţeles asupra mutării.

Impresarul lui Kevin Boli, decisiv? 

În timp ce finanţatorul ”roş-albaştrilor” a recunoscut că şi-l doreşte pe Boli la echipă, cel al formaţiei moldave este tentat să renunţe la jucător din cauza salariului de 7.000 de euro lunar al acestuia, destul de mare raportat la bugetul clubului.

Iftime speră ca transferul să se poată realiza încă din perioada de mercato de iarnă. Patronul Botoşaniului aşteaptă un răspuns din partea impresarului ivorianului. ”Aştept să-mi zică impresarul ceva. Eu zic da, vreau să-l las la FCSB pe băiat!”, a spus Valeriu Iftime, potrivit GSP.

La finalul meciului pierdut de FC Botoşani cu FCSB, cu 1-0, Kevin Boli a declarat că nu ştie nimic despre o mutare în tabăra vicecampioanei: ”Dacă mă întorc din vacanţă la Bucureşti? Nu, la Botoşani. FCSB? Doar ce aţi scris voi, eu nu ştiu nimic!”.

12 meciuri a bifat Kevin Boli pentru FC Botoşani în Superligă, în acest sezon. Boli a câştigat campionatul României o dată cu Viitorul Constanţa şi de 3 ori cu CFR Cluj.

Foto: Răzvan Păsărică, Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele