Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

”Trebuie să credem în continuare”. Erik Lincar mai speră la o minune

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 10 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20702073/2/lincar.jpg

FC Hermannstadt a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 2-1 (1-0), echipa ”U” Cluj, în ultimul meci al etapei a IX, penultima, a play-off-ului Ligii 2 Casa Pariurilor.

La partida de pe Cluj Arena au asistat 23.000 de spectatori, un record pentru eşalonul secund. Fanii însă nu s-au putut bucura de promovarea ”şepcilor roşii”.

 

Erik Lincar s-a declarat extrem de supărat şi a precizat că cei de la Hermannstadt au marcat la singurele lor şuturi pe poartă. Tehnicianul celor de la ”U” rămâne optimist cu privire la promovarea directă.

„Din păcate, am jucat sub presiunea rezultatului. Oricum, le mulţumesc tuturor oamenilor care au asistat la joc, ne-au încurajat extraordinar. Păcat de erorile defensive, acea neatenţie la o lovitură liberă din lateral. Asta se întâmplă când faci o greşeală de poziţionare.

Hermannstadt a avut două situaţii cu mingea pe poartă, două goluri. Am încercat, ne-am străduit, dar nu am fost deloc inspiraţi. Rămâne jocul de la Chiajna, trebuie să credem în continuare. Dacă nu vom reuşi să promovăm direct, rămân meciurile de baraj cu Dinamo.

Din punctul meu de vedere, acest meci de astăzi trebuie să fie un etalon pentru Universitatea. Fotbalul e un sport, au jucat două echipe echilibrate valoric, se putea întâmpla orice. Astăzi, şansa a fost mai aproape de ei. Poate am avut şi un penalty pe final de joc, dar nu mă voi lua de arbitraj.

(n.r. despre cum au resimţit jucătorii atmosfera) E clar, jucătorii au fost sub presiune. Dar le-am zis că mi-aş fi dorit mai multă încredere, personalitate, tărie de caracter. Ce pot să zic? Îmi pare sincer rău, dar trebuie să fim puternici în continuare”,
a spus Lincar, la finele partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele