Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

”Trebuie să-l încurajăm, a dat atâtea goluri”. Dugandzic are în continuare sprijin de la colegi

Rapid Publicat de Daian Cutu pe 4 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21043232/1/rapid-bucuresti-fc-hermannstadt-superliga-superbet-4-03-2023-3.jpg

Hermannstadt s-a impus surprinzător în deplasare, scor 1-0, în faţa formaţiei Rapid Bucureşti, într-un meci din etapa a 29-a a Superligii. Giuleştenii au ratat un penalty în prelungiri, prin Dugandzic.

Alexandru Albu a declarat că toată echipa este vinovată pentru acest rezultat şi i-a luat apărarea lui Dugandzic, care a ratat şansa de a aduce giuleştenilor măcar un punct.

”Toţi suntem de vină, trebuie să corectăm ce s-a întâmplat în teren şi să fim 100% la meciul cu Farul, pentru că atunci începe play-off-ul pentru noi. Trebuie să ne organizăm foarte bine şi să dăm totul pe teren.

Dugandzic este foarte supărat, pentru că puteam să egalăm şi să forţăm pe final. Da, a ratat, se întâmplă, trebuie să-l încurajăm, a dat atâtea goluri. Trebuie să fim alături de el, să-i ridicăm moralul, pentru că este cu capul în pământ, este supărat, dar trebuie să-şi revină.

Ne pare rău că am pierdut în faţa fanilor, ştiu că sunt supăraţi pe noi, îi înţelegem”
, a explicat Albu, la finele partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele