Ultima oră
VIDEO | Manchester City - Wolverhampton 5-1. ”Poker” semnat de Erling Haaland VIDEO | Manchester City - Wolverhampton 5-1. ”Poker” semnat de Erling Haaland
A fost identificată cea mai mare problemă de la Dinamo. "Nu e o jignire" | VIDEO EXCLUSIV A fost identificată cea mai mare problemă de la Dinamo. "Nu e o jignire" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Am sursa mea”. Ioan Ovidiu Sabău, reacţie interesantă despre posibila sa înclocuire cu Marius Şumudică VIDEO | ”Am sursa mea”. Ioan Ovidiu Sabău, reacţie interesantă despre posibila sa înclocuire cu Marius Şumudică
VIDEO | Situaţia e foarte dificilă, dar Kopic vede şi părţile bune. ”Rămân la părerea mea că am jucat bine” VIDEO | Situaţia e foarte dificilă, dar Kopic vede şi părţile bune. ”Rămân la părerea mea că am jucat bine”
Ahmed Bani, prestaţie bună pe Cluj Arena, dar insuficientă. ”Nu vreau să mă gândesc la retrogradare” Ahmed Bani, prestaţie bună pe Cluj Arena, dar insuficientă. ”Nu vreau să mă gândesc la retrogradare”
VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo 3-3. Remiză frăţească care îi încurcă rău de tot pe ”câini” VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo 3-3. Remiză frăţească care îi încurcă rău de tot pe ”câini”

Trei cazuri de COVID-19 la SCM Râmnicu Vâlcea! Partida cu Odense din Liga Campionilor este în pericol

Handbal Publicat pe 17 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/19484124/1/valcea.jpg

Echipa de handbal feminin SCM Râmnicu Vâlcea se confruntă cu trei cazuri de COVID-19.

Conform Gsp.ro, este vorba despre două jucătoare, Mireya Gonzalez, vicecampioană mondială cu naţionala Spaniei, şi Kristina Liscevici, centrul naţionalei Serbiei, şi despre antrenorul secund Goran Kurtes.

Sunt două jucătoare de la SCM Râmnicu Vâlcea care au ieşit pozitiv la coronavirus, plus antrenorul secund Goran Kurtes.

„Luni echipa a avut zi de pauză după întoarcerea din Franţa. Marti, fetele au venit la mine şi mi-au spus că nu mai au miros. Imediat am mers cu ele şi le-am testat, au fost izolate, iar echipa a renunţat la antrenamentele de miercuri”, a declarat preşedintele SCM Rm. Vâlcea, Florin Verigeanu

"Fetele au purtat mască pe drum, în aeroport, în avion, la hotel. Tot timpul se dezinfectează. Noi, la Rm. Vâlcea, de la începutul lunii august, am făcut 10 teste COVID de persoană şi până acum nu am avut niciun test pozitiv. Am făcut testări înainte de Final Fourul Cupei României, înainte de plecarea la Brest ”, a mai spus Verigeanu.

SCM Rm. Vâlcea - Odense, sâmbătă, ora 17:00, Look Plus

Pentru SCM Rm. Vâlcea urmează meciul cu formaţia daneză HC Odense, meci programat sâmbătă, de la ora 17:00, în etapa a doua a Ligii Campionilor, în direct pe Look Plus.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele