Ultima oră
La fotbal în sală suntem în Liga Campionilor! United Galaţi, victorie la primul meci din grupe La fotbal în sală suntem în Liga Campionilor! United Galaţi, victorie la primul meci din grupe
LIVE VIDEO | Metaloglobus - CSM Reşita, astăzi, de la ora 11:00, în direct la Prima Sport 1
LIVE VIDEO | Metaloglobus - CSM Reşita, astăzi, de la ora 11:00, în direct la Prima Sport 1
Bănel Nicoliţă e foarte optimist cu privire la sezonul celor de la FCSB. ”Cea mai puternică echipă şi nu cred că vă mai pierde campionatul timp de 5 ani” Bănel Nicoliţă e foarte optimist cu privire la sezonul celor de la FCSB. ”Cea mai puternică echipă şi nu cred că vă mai pierde campionatul timp de 5 ani”
Louis Munteanu, "măcelărit" de Ionel Ganea! "Nu ştiu dacă e nici la unghia mică a lui Petrescu de la deget" Louis Munteanu, "măcelărit" de Ionel Ganea! "Nu ştiu dacă e nici la unghia mică a lui Petrescu de la deget"
CS Rapid, precizări în contextul percheziţiilor făcute de DNA: ”Investigaţiile vizează aspecte legate de activităţi desfăşurate în trecut” CS Rapid, precizări în contextul percheziţiilor făcute de DNA: ”Investigaţiile vizează aspecte legate de activităţi desfăşurate în trecut”
Patrick Richard, căpitanul UBT Cluj, va fi operat în urma unei duble fracturi în meciul cu Hapoel Ierusalim Patrick Richard, căpitanul UBT Cluj, va fi operat în urma unei duble fracturi în meciul cu Hapoel Ierusalim

Trei echipe româneşti vor evolua în sezonul 2024-2025 al European Cup

Handbal Publicat de Daian Cutu pe 9 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/21661349/1/ec.jpg

CSM Bucureşti în turul I, respectiv Minaur Baia Mare şi Potaissa Turda în turul II, vor reprezenta România în European Cup, a treia competiţie valorică a continentului.

EHF a anunţat, marţi, că în competiţie s-au înscris 63 de echipe, din care 20 vor lua startul în turul I, în 14/15 şi 21/22 septembrie. Între acestea se va afla şi CSM Bucureşti.

Cele 10 câştigătoare se vor alătura formaţiilor repartizate în turul secund, fază în care se vor afla şi Minauar Baia Mare, respectiv Potaissa Turda. O altă echipă va veni din preliminariile European League, pentrun un total de 64 de formaţii.

mail-share icon Email
viewscnt

Handbal

Ultimele articole Toate articolele